Buddha to buddha - speciale sieraden

Buddhatobuddha-specialesieraden

Ondertussen is het merk Buddha to Buddha al erg bekend en zijn er ook al veel vrouwen die een mooi sieraad van dit hippe merk in hun bezit hebben. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat dit merk naast sieraden ook nog gave kleding, tassen en accessoires verkoopt. Alles van Buddha to Buddha is zoals zij het mooi verwoorden 'geïnspireerd door de Buddha manier van leven'. Het merk is in onze eigen geliefde hoofdstad opgericht en alle sieraden worden handgemaakt op Bali, Indonesië.

Uniek en tijdloos

De sieraden van Buddha to Buddha zijn van uitstekende kwaliteit en worden van het beste zilver gemaakt en ze zijn dus ook nog eens handgemaakt wat het extra uniek maakt. Dit geldt ook voor de horloges die door de beste mensen uit de branche worden gemaakt, namelijk door de Zwitsers die hier bekend om staan. Alles wat Buddha to Buddha verkoopt is dus echt uniek en ook tijdloos, zo kun je er dus lang mee doen. Daarnaast doet het merk ook nog iets wat ze zelfs unieker maakt en echt onderscheidt van andere merken. Ze hebben namelijk een speciale liefdadigheidscollectie gecreëerd waarbij een gedeelte van de opbrengst naar hun liefdadigheidspartner 'The Bali children Foundation' gaat. Zo maak je niet alleen jezelf of een ander blij met een mooi sieraad, maar doneer je tegelijkertijd ook een goed doel, dat maakt Buddha to Buddha toch wel erg speciaal.

featuredimgbuddhatobuddhazilverblogimage126jpg
featuredimgbuddhatobuddharingenblogimage125jpg
featuredimgbuddhatobuddhaarmbandenblogimage124jpg
featuredimgbuddhatobuddhaarmbandblogimage123jpg

Supporters van jong talent

Alsof het liefdadigheidsfonds nog niet genoeg is zul je denken, want Buddha to Buddha support ook nog jong talent in de dance industrie door middel van hun eigen Embrace Live stichting. Door het aanbieden van een platform waar nieuwe talenten de kans krijgen om te schitteren, supporteren zij de dance industrie want volgens hen is niks mooier dan het helpen van jong talent hun dromen waar te maken. Deze stichting sluit erg mooi aan bij wat Buddha to Buddha echt inhoudt en de kernwaarden van het merk, namelijk jong, optimistisch en spiritueel. Buddha to Buddha is dus niet zo maar een gewoon merk, het is veel meer dan dat, een merk dat dromen uit laat komen, kinderen op Bali helpt en ook nog eens de beste kwaliteit sieraden, kleding en accessoires verkoopt. Ben je nu wel erg geïnteresseerd in de producten van Buddha to Buddha? Bij ons vind je alles wat van dit geweldige merk op het moment in de uitverkoop is. 

Bekijk
outlet
Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!