Bunnies JR - authentieke kinderschoenen

BunniesJR-authentiekekinderschoenen

Met Europese materialen gemaakte kinderschoenen voor een eerlijke prijs, kan dat nog tegenwoordig? Jazeker! Bij Bunnies maken ze schoentjes die voor iedereen bereikbaar zijn, zonder dat ze daarbij kwaliteit uit het oog verliezen. Van engel tot boefje, met een paar Bunnies JR aan zijn of haar voeten staat elk kind sterk in zijn schoenen.

Schoenen van Java

De beste materialen die in Europa te vinden zijn zoals textiel en leer worden door het team van Bunnies in het Indonesische Surabaya (op het eiland Java) omgetoverd tot stijlvolle stappers voor de allerkleinsten. Dit authentieke verhaal laat zich kenmerken door betrokkenheid en vakmanschap bij het maken van mooie schoenen onder goede omstandigheden. En zo weten ze bij Bunnies een top combinatie van design, kwaliteit en prijs bij elkaar te krijgen, die dit merk erg populair maakt bij jonge moeders en vaders.

featuredimgbunniesvoorachterkantblogimage51jpg
featuredimgbunnieskleurenblogimage55jpg
featuredimgbunniesschoenenblogimage56jpg
featuredimgbunniesblauwblogimage54jpg

Bunnies voor verschillende fases

Een kind gaat bij het opgroeien natuurlijk door verschillende fases. Bij Bunnies springen ze daar op in en hebben ze een viertal lijnen ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de levensfases van jonge kinderen.

  • BabyBunnies voor de aller kleinste baby's en peuters. Lekker zacht, gemakkelijk aan te trekken, soepel en licht van gewicht. 
  • FlexBunnies zijn de perfecte schoenen voor de eerste stapjes, lekker flexibel.
  • StapBunnies zetten je kind stevig en solide op de grond voor het zetten van de eerste stapjes op deze wereld.
  • SuperstapBunnies zorgen er voor dat je kind lekker door kan stappen als hij het lopen eenmaal onder de knie krijgt.

 

Je kunt dus wel stellen dat ze bij Bunnies JR oprecht bezig zijn met wat er het beste is voor voeten van jonge kinderen. En ze spelen in op de behoeften van jonge ouders en hun kinderen, en maken je zo onderdeel van de Bunnies identiteit waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Een kijkje in de Bunnies outlet is dus zeker de moeite waard.

Bekijk
outlet
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!