Chasin - rauw maar relaxt

Chasin-rauwmaarrelaxt

De naam van het merk Chasin’ is afkomstig van  het liedje Chasin’ a dream van Tashan. In een woord weet de oprichter van het merk zijn doelgroep te omschrijven. Het merk is er voor mensen die op avontuur willen die altijd iets nieuws willen ontdekken en grenzen willen verleggen en zo zoveel mogelijk uit het leven willen halen. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder want dan is Chasin’ je nieuwe lievelingsmerk. Is jouw motto lust for life en heb je een no-nonsens attitude? Dan past dit rock merk helemaal bij jou.

Lust for life

De kleding van Chasin’ is stoer, rauw en tegelijkertijd van een hoge kwaliteit waardoor je er de hele wereld mee kunt rond reizen zonder dat de kwaliteit verslechterd. De kleding is uniek en draagt duidelijk de stijl uit van een levensgenieter, iemand die altijd nieuwe dingen wil ontdekken en leeft voor de ervaring!

Een wereld van hoge kwaliteit creëren

Het uiterlijk en de kwaliteit van de kleding is heel belangrijk bij Chasin’ maar, waar ook zeer veel waarde aan wordt gehecht is een wereld van een hoge kwaliteit. En daarom worden alle producten ontworpen en geproduceerd met respect voor de planeet en respect voor mensen. Zo is Chasin’ bijvoorbeeld verbonden aan de Europese not-for-profit organisatie Made By, deze organisatie heeft zichzelf als doel gesteld om de sociale omstandigheden, waaronder gewerkt wordt, binnen de mode industrie te verbeteren en de druk op het milieu te verkleinen.

Casual en relaxt

Chasin’ heeft ervoor gekozen om samen te werken met Made By. Deze samenwerking houdt bijvoorbeeld in dat Made By werknemersrechten in de fabrieken van Chasin’ garandeert en controleert. Je kunt dus zonder twijfel een kledingstuk van Chasin’ kopen, deze kleding is geproduceerd in een fabriek die voldoet aan de standaarden van Made By. De kleding van Chasin’ heeft een casual en relaxte uitstraling, met een outfit van Chasin’ ben je klaar om je dromen na te jagen en op avontuur te gaan. Dus waar wacht je nog op!

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!