Clarks - Britse schoenen

Clarks-Britseschoenen

Dat de Britten stijl hebben is algemeen bekend. Vanuit de geschiedenis van het rijke Groot-Brittannië, de adel en al haar standen hebben generaties lang zeer veel waarde gehecht aan uitstraling en stijl. Deze waarden zijn nog steeds niet verdwenen. De Britten hechten nog steeds waarde aan een stijlvol uiterlijk denk aan de hoeden, de chique mantelpakjes en nette maatpakken. 

Clarks ademt Groot-Brittannië

Clarks is een merk dat opgericht is in Groot-Brittannië en dit is duidelijk te zien. Alle modellen van Clarks ademen de klasse en stijl van Groot-Brittannië uit. De schoenen zijn er zowel voor heren als voor dames. De eerste schoen waarmee Clarks op de markt kwam is de Desert boot. Dit is DE klassieke Clarks schoen. Dit model is vandaag de dag nog steeds immens populair. 

featuredimgss16assets500x500aldoorblognlgabrielcandyblogimage114jpg
featuredimgss16assets500x500aldoorblognlballoffwalkblogimage113jpg

1950 de Desert boot

Voor de 65ste verjaardag van de Desert boots is er een klassieke limited edition op de markt gebracht van deze schoen, genaamd de ‘made in England’ edition. Van de limited edition zijn 1950 paren geproduceerd, 1950 was het jaar waarin het de schoen voor het eerst op de markt kwam. De schoenen zijn genummerd waardoor je zeker weet dat je een uniek exemplaar in handen hebt. Om de Engelse stijl en het ambacht van de schoenenproductie te eren zijn deze schoenen verpakt in mooie informatieve gift bags. 

Modieuze schoenen

Clarks heeft inmiddels veel meer modellen dan haar iconische Desert boot. Welk model schoen je ook zoekt, bij Clarks weet je zeker dat je hippe, modieuze en stijlvolle schoenen van een goede kwaliteit en hoog draagcomfort koopt. Zoek je nieuwe elegante en stijlvolle pumps? Dan zit je goed bij Clarks en heb je ook nog eens een ruime keuze uit kleuren. Maar ook als je opzoek bent naar sportieve sneakers om een ontspannen look te creëren voor in het weekend is dit geen probleem bij Clarks. Of je nu opzoek bent naar de klassieke Desert boot, nieuwe sandalen of nette herenschoenen alle modellen zijn te krijgen bij Clarks en dan ben je nog verzekerd van een hoge kwaliteit ook. 

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!