Colours & sons - kleding met moderne invloeden

Coloursampsons-kledingmetmoderneinvloeden

Heb je altijd al een keer in een Charlie broek willen rondlopen? Met daarop een Jack blouse? Of toch liever een Tommy shirt? Colours & Sons ziet de humor er wel van in en heeft dan ook de hele garderobe namen gegeven. Ken je Colours & Sons nog niet? Dat kan, want Colours & Sons is nog een redelijk jong merk dat is opgericht in 2012 in Duitsland. Colours & Sons, niet te verwarren met Mumford & Sons, staat voor eigentijdse heren kleding met een eerlijke, levendige en tijdloze stijl. Colours & Sons heeft een complete collectie die bestaat uit onder andere shirts, blouses, truien, blazers, jassen en broeken. Met deze eigentijdse garderobe proberen ze zich af te zetten tegen de saaie alledaagse kleding. 

Liefde voor details

Iedere seizoenscollectie van Colours & Sons wordt telkens met de grootste passie ontworpen door het jonge team. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van hun producten, maar natuurlijk ook aan de pasvorm. Colours & Sons vindt het heel belangrijk dat ieder product zijn eigen kenmerken heeft en daardoor compleet anders is. Mede door hun oog en liefde voor detail zul je nooit een simpel en alledaagse outfit tegenkomen als je bij Colours & Sons opzoek bent naar een nieuwe look. 

Colours & Sons style

De Colours & Sons stijl is een blijvend veranderend proces waarin het combineren van moderne invloeden met hoge standaarden een centrale rol speelt. De Colours & Sons stijl is sportief en grappig met een sterke persoonlijkheid. Het team van Colours & Sons wordt geïnspireerd en gekleurd door de dingen die ze elke dag weer meemaken. Ben jij iemand die opzoek is naar een casual design met een hoge kwaliteit? En heb jij ook die bepaalde 'Whatever' of 'Je ne sais quoi' mentaliteit die je graag op je shirt wilt uiten? Maar wel in combinatie met wat creatieve details? Dan ben je bij Colours & Sons op het goede adres en heb jij je kledingmerk gevonden!

Bekijk
outlet
Elske

Stagiair bij Aldoor

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!