Crossmaxx - fitness voor thuis

Crossmaxx-fitnessvoorthuis

Ben jij ook een echte fitnessfanaat? Ben jij vaak in de sportschool te vinden en let je op je voeding zodat jij het beste uit jezelf kan halen en wil je het beste uit je lijf en lichaam halen door te sporten en gezond te eten? Wordt je er alleen moe van om telkens weer naar de sportschool te gaan en te moeten wachten tot bepaalde apparaten vrij zijn? Dan is Crossmaxx het merk waar jij naar op zoek bent. Met Crossmaxx kun jij je eigen sportschool thuis bouwen en de producten kopen die jij gebruikt in de sportschool. Zo kun je trainen wanneer het jou uitkomt en ben je geen tijd meer kwijt aan het reizen van en naar de sportschool.

Geen ruimte voor je privé sportschool? Geen probleem

Lang niet iedereen heeft ruimte om een eigen sportschool in huis te bouwen, zeg maar gerust bijna niemand. Deze ruimt heb je echter helemaal niet nodig naast fitnessproducten heeft Crossmaxx namelijk ook handige opbergrekken waardoor je in een handomdraai je fitnessaccessoires opruimt. Op deze manier heb je alles wat je nodig hebt om te sporten bij de hand zonder dat het in de weg staat.

De fitnessaccessoires die te krijgen zijn van Crossmaxx zijn zeer breed, er zijn producten om cardio op te doen en producten om te werken aan je spieropbouw. De air bike pro is een hometrainer maar dan beter. Je kunt op de air bike pro fietsen en tegelijkertijd je armen trainen zoals je in de sportschool op je crosstrainer zou doen. 

Altijd de accessoires voor de laatste sportrages

Daarnaast zijn er vele producten om krachttraining mee te doen, zo zijn er losse gewichten maar ook kabelaccessoires op deze manier hoef je niets te missen van je sportschool work-out. Bij Crossmaxx houden ze alle trends op het gebied van fitness scherp in de gaten waardoor ze ook de accessoires voor de laatste sportrages aan kunnen bieden zoals slamballs, battleropes en plyoboxen in verschillende maten. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!