Crowdyhouse - design mogelijk gemaakt

Crowdyhouse-designmogelijkgemaakt

De inrichting van je huis lijkt wel steeds belangrijker te worden. Ondertussen passen veel mensen hun interieur en decoraties aan, aan hun eigen levensstijl. Je kunt je inrichting steeds persoonlijker maken en er echt je eigen draai aan geven. Iedereen wil anders zijn en een unieke uitstraling geven aan hun eigen stekje. Er zijn ook steeds meer trends op het gebied van interieur en deze worden dan ook door veel mensen gevolgd. Waar mensen vroeger jaren met hun meubels en decoraties konden doen zijn er steeds meer trendgevoelige mensen die graag hun huis steeds herinrichten en zo bij de tijd willen blijven. Maak jij deel uit van die laatste groep of wil jij gewoon graag een aantal unieke items om echt je eigen stijl te creëren dan ga je zeker verliefd worden op de website Crowdyhouse.

Het perfecte platform voor designers

Crowdy House is een platform voor nieuwe en gevestigde designers en makers en heeft als missie om het voor designers gemakkelijker te maken hun eigen producten direct te kunnen verkopen aan mensen met een liefde voor design. Wat zo mooi is aan Crowdy House is dat het de technologie bouwt en zorgt voor de diensten die ontwerpers nodig hebben om meer winst te kunnen maken en weer nieuwe ontwerpen te kunnen ontwikkelen. Door middel van dit platform kunnen de mooiste, gaafste en meest unieke ontwerpen van innovatieve designers rechtstreeks verkocht worden aan mensen over de hele wereld. Ben of ken jij een unieke designer of fan van creatieve designs dan is Crowdyhouse.com waarschijnlijk vanaf nu wel één van jouw meest favoriete websites.

Niet alleen interieur maar ook accessoires

Crowdy House is voor designers en voor mensen die van unieke designs houden. Dan denk je natuurlijk al snel aan interieur en decoratie, wat je natuurlijk ook erg veel ziet op de website maar ook accessoires voor mannen en vrouwen vallen hieronder. Als jij die bekende kledingketens waar iedereen shopt dus helemaal beu bent dan kun je nu ook de leukste tassen, brillen, sjaals, horloges, hoeden, riemen en sieraden bij Crowdy House vinden. Je kunt zo echt je eigen stijl laten zien en jezelf onderscheiden door jezelf aan te kleden met de meest unieke ontwerpen van designers over de hele wereld. Jij en jouw huis hoeven er nooit meer gewoontjes uit te zien wanneer je de leukste items erg gemakkelijk online kunt vinden en direct kunt kopen. Neem dus zeker even een kijkje op Crowdyhouse.com!

Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!