Cruyff Classics - eigenwijs als de meester

CruyffClassics-eigenwijsalsdemeester

We gaan weer een van onze favoriete merken in de spotlight zetten en dat zijn dit keer de sportieve schoenen van Cruyff Classics. Dit merk leeft helemaal naar de visie van de legendarische voetballer, coach, onverbeterlijke commentator en analyst Johan Cruijff. En zoals bij alles wat Johan doet is ook op dit schoenen merk een duidelijke stempel gedrukt. Het is een merk met visie.

Casual sportieve sneakers

De stappers uit de verschillende lijnen van de collectie van dit merk zijn er zowel voor dames als voor heren. En het assortiment is zeer breed. Het gaat van echte sportieve sneakers waarmee je nog best een balletje zou kunnen trappen tot aan stijlvolle schoenen die je best naar je werk onder een nette spijkerbroek met een jasje erop kunt dragen.

featuredimgcruyffclassicsspotlightblogimage11jpg
featuredimgccljohanblogimage16jpg
featuredimgcruyffclblogimage17png
featuredimgcruyffblogimage18jpg

Strakke lijnen

Zoals gezegd is er voor ieder wat wils en om het allemaal wat gemakkelijker te makenz zijn de schoenen daarom onder verdeeld in verschillende lijnen. Voor mannen heb je de Bomba, Cycloon, Estille, Glazor, Impulse, Maranello, Pep, Santi en Technico lables van Cruyyffs Classics om op dit moment uit je favoriet uit op te maken. En voor vrouwen valt er ook genoeg te kiezen. Zij hebben namelijk de keuze uit de Charm, Estille, Rosette, Vondelpark, Vondelpark Brilliante en Vondelpark Lime labels. 

Het gedachtegoed van Johan

Bij het ontwerpen van de Cruyff Classics blijven de ontwerpers trouw aan hun geestelijk vader. Zo stellen ze Tiki Taka, de controle over je eigen toekomst en het vermogen om altijd een stap vooruit te denken als belangrijke waarden om zo de beste sportieve schoenen en sneakers te maken.

Bekijk
outlet
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!