Disismi - lingerie voor een maatje meer

Disismi-lingerievooreenmaatjemeer

Veel vrouwen zijn jaloers op de dames die gezegend zijn met een volle cupmaat. Maar hoe groter de cupmaat, hoe lastiger het wordt om goede lingerie te vinden die perfect past en dus goed aansluit en genoeg ondersteuning geeft. Daarom zijn er gelukkig een aantal zaken die gespecialiseerd zijn in lingerie voor vrouwen die een maatje meer hebben en cup D of groter hebben. Een perfect voorbeeld hiervan is het merk Disismi dat super fijne lingerie creëert met vrolijke prints en van uitstekende kwaliteit. Want vrouwen met een grote cupmaat hoeven er niet gelijk saai uit te zien maar moeten ook kunnen stralen.

Voller en vrolijk!

Wanneer je lekker in je vel zit duf jij te zeggen 'this is me', je hebt mooie vormen en bent niet bang om deze te showen. Hier komt ook de naam Disismi vandaan en het merk wil dat lightness en fun centraal staan. De lingerie in grotere maten zijn dus ook erg vrolijk. De eerste collecties van Disimi bestonden uit vrolijke kleuren en schattige printjes als Engels drop, snoepjes en taartjes. Ook zijn er wat elegantere collecties als de Vincent van Gogh en de vlindercollectie. Alle collecties van Disismi maken duidelijk dat lingerie leuk kan zijn voor alle leeftijden en ook voor alle maten.

De perfecte ondersteuning voor elke cup

Alle bh's van Disismi zijn verkrijgbaar in een omvang van 70 tot aan 110 en de cupmaten D tot en met J. Ook zijn er sport-bh's die zelf gaan tot cupmaat K. Bij deze grote cupmaten is de ondersteuning die de bh's bieden natuurlijk erg belangrijk. Wanneer je de verkeerde maat draagt of een bh draagt die te weinig ondersteuning biedt, kan dit leiden tot verschillende klachten bij je nek, schouder en zelfs rug. Disismi maakt daarom gebruik van stoffen met een speciale korte rek waardoor de bh's je de juiste ondersteuning en comfort bieden die je nodig hebt. Naast de perfecte ondersteuning vallen de bh's ook mooi op elk lichaam. Door de u-shape beugel zul je geen last meer hebben van kwabjes aan de zijkant of onderkant van je bh. De lingerie van Disismi is dus geweldig voor de zelfverzekerde vrouw met een maatje meer die goede ondersteuning nodig heeft maar tegelijkertijd ook wil stralen in vrolijke kleuren en printjes!

Bekijk
outlet
Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!