Durea - liefde voor schoenen

Durea-liefdevoorschoenen

Je kent het wel, je bent helemaal blij en happy met je nieuwe schoenen die in de winkel perfect passen, maar na een paar uur beginnen je tenen te knellen. Heeft je hiel misschien toch te veel ruimte en schuurt hij daardoor? Ja, hoor de volgende dag kun je bijna niet meer lopen en zitten je voeten onder de blaren. Zonde van je nieuwe mooie schoenen maar je bent niet van plan om je voeten iedere keer kapot te lopen. 

Vakwerk

Het scenario dat hierboven is geschetst zal je met de schoenen van Durea niet overkomen. De schoenen van dit merk worden geproduceerd door echte vakmensen die nog steeds ambachtelijk werken. Daarbij werken ze volgens vier kernwaarden, of beter gezegd vier liefdes zoals zij het zelf omschrijven. Liefde nummer één; alle schoenen hebben extra teenruimte. Dit voorkomt dat de teen- en voetbotjes te dicht bij elkaar liggen en bekneld raken, wat in eerste instantie vervelend en pijnlijk aanvoelt maar op den duur kan leiden tot onherstelbare schade aan je voeten.

featuredimgdureawinkelblogimage86jpg
featuredimgdureaenkellaarsblogimage87jpg
featuredimgdureaschoenenschappenblogimage88jpg
featuredimgdureasneakerblauwblogimage89jpg

Schoenen met de juiste breedte

Liefde nummer twee is er voor de breedte van je voeten; veel aandacht voor de wijdtematen van de schoen. Het is eigenlijk vreemd dat bij veel schoenen alleen aandacht wordt besteed aan de lengte maten. Net of iedereen die maat 40 heeft even brede voeten heeft. Daarom wordt er bij Durea net zo veel aandacht besteed aan de lengte- als aan de breedtemaat van je voeten. En elk model is dan ook verkrijgbaar in verschillende wijdtes. Ben je op zoek naar een paar leuke hoge laarzen dan is er een derde maat van belang en dat is de breedte van je kuit, uiteraard is er ook keuze in kuitmaten bij Durea. 

Durea masseert je voeten

Liefde nummer drie kun je bijna niet geloven! Kan jij het je voorstellen de gehele dag door een voetmassage te krijgen? Nee, wij konden het ons ook bijna niet voorstellen maar bij de schoenen van Durea is het echt zo. Het voetbed biedt niet alleen extra ondersteuning aan je voeten maar masseert je voeten ook nog! Met deze schoenen ga je dus graag nog een extra blokje om of ben jij ineens die attente collega die telkens koffie voor zijn of haar collega’s gaat halen. 

Extra ondersteuning

En last but not least is er liefde nummer vier. Het is van groot belang dat je voeten de juiste ondersteuning krijgen en daarom besteden ze bij Durea ook de nodige aandacht aan de hiel en zorgen ze dat de schoen goed aansluit zonder te knellen waardoor je hiel extra ondersteuning heeft van de schoen. 

Naast de liefde voor voeten hebben ze bij Durea ook een scherp oog voor mode en trends en zijn de schoenen ook nog eens super leuk en hip waardoor je gewoon niet kan wachten tot je ze kunt dragen. Shop daarom nu de schoenen van Durea met hoge kortingen hier op Aldoor.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!