Dynafit - de ski en outdoor specialist

Dynafit-deskienoutdoorspecialist

Als je op zoek bent naar een merk dat al jaren ervaring heeft in kleding, schoenen en de benodigde uitrusting voor outdoor activiteiten zit je bij Dynafit sowieso goed. Dit merk is in 1950 begonnen met het maken van skischoenen en is sinds dien uitgegroeid tot een bekend merk met producten van geweldige kwaliteit. Dynafit heeft zelfs de eerste skischoen ontworpen die werd bekroond als de IAS's Golden Seal of Approval.

100% Dynafit

Dynafit is een merk speciaal voor toegewijde bergatleten. Het merk heeft de beste uitrusting voor de zomerse bergrenners en de winterse ski bergbeklimmers die streven om zichzelf te voorzien van het meest innovatieve gerei van de beste kwaliteit. Dynafit straalt de slogan 'speed up' goed uit en laat echt merken dat zij alleen atleten willen die als doel hebben het snelst op of van de berg af te komen. Het Dyanfit team bestaat alleen uit leden die 100% bergsporten leven, zij leven Dynafit. De Dynafit Family heeft ook de beste skitouring specialisten wereldwijd die de waarden van het merk representeren en deskundig advies kunnen geven. Deze specialisten vind je bij de 47 Dynafit Competence Centers die verspreid zijn over de hele wereld.

Waar ben je naar op zoek?

Ben jij een fanatieke atleet en sport jij het liefst in de bergen? Of je nou aan ski running doet, speed touring, ski touring, free touring, vertical running, alpine running of ultra running, Dynafit heeft de geschikte uitrusting voor jou. Nog op zoek naar een fijn jack, een handige backpack, de juiste sokken of geschikte schoenen? Wil jij ook 100% bergsport uitstralen en Dynafit leven? Als jij op deze vragen 'ja' hebt geantwoord hoef je dus niet meer verder zoeken. Je kunt jezelf heel wat moeite besparen als je nu een kijkje neemt naar de collecties van Dynafit. Hier vind je gegarandeerd wat je nodig hebt!

Bekijk
outlet
Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!