Elho - stijlvolle bloempotten en plantenbakken

Elho-stijlvollebloempottenenplantenbakken

Wij Nederlanders zijn gek op bloemen en planten. Groene en bloeiende planten voor binnen en buiten staan hoog op ons wensen lijstje en daar horen mooie potten bij om ze in te zetten.

Tuin design van eigen bodem

Het Nederlandse familiebedrijf Elho is al meer dan 50 jaar marktleider in Europa als het gaat om het vervaardigen van sterke, lichtgewicht, kunststof potten en aanverwante artikelen. Met liefde en plezier worden bij Elho prachtige design potten ontworpen voor ieder interieur. De potten zijn functioneel en accentueren de schoonheid van de plant die je erin zet. De potten inspireren je om op een creatieve manier steeds de juiste sfeer te creëren in je interieur of op je terras, balkon en in je tuin.

Voor ieder wat wils

Bij Elho vind je potten om zelf je planten, groenten en kruiden op te kweken. En als je zoveel van de natuur houdt is het niet verwonderlijk dat Elho haar producten maakt van gerecycled kunststof van hoogwaardige kwaliteit. Voor buiten zijn er bloempotten en bakken in trendy eigentijdse en klassiek designs. Elho houdt de kleuren rustig en ingetogen zodat de bloemen en planten de show kunnen stelen. Kleine potten, grote potten in ronde, vierkante en langwerpige vormen, speciale potten voor over de balustrade en bijpassende schotels.

Plantenbakken en bloempotten voor binnen

Voor binnen is het assortiment nog groter en uitgebreider zodat je ook in de winter volop kunt genieten van al dat groen. Top designers ontwerpen de stijlvolle collecties van Elho en laten zich inspireren door moderne architectuur en de unieke structuren en patronen van de natuur. Meer is minder is het toverwoord bij de stijlvolle plantenbakken en bloempotten uit de series Pure, Loft en Allure. De kleuren zijn overwegend wit, grijs, groen en pastels met hier en daar een fel item. Exclusief en bijzonder zijn de potten met een zachte LED verlichting. Geef je planten een stevige, stijlvolle, basis zodat ze op en top kunnen bloeien en groeien met de prachtige kunststof potten van Elho. Zodat jij optimaal kunt genieten.

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!