Fietsenwinkel - voor alle soorten fietsen

Fietsenwinkel-voorallesoortenfietsen

Fietsen, in Nederland zijn ze het favoriete vervoersmiddel. Waarom ook niet? de fiets is makkelijk, wendbaar en je kunt de fiets vrijwel overal parkeren. In Nederland kun je echt niet zonder een goede fiets. De fiets moet minimaal stevig zijn, goede remmen en goede banden hebben en het liefst ook nog fijn zitten. Deze criteria worden alleen niet door iedereen hetzelfde ingevuld. Voor sommige mensen is het ideaal om een rekje voorop hun transportfiets te hebben, ideaal om de boodschappen of je tas op te zetten. Voor iemand anders kan het een grote ergernis zijn: de fiets past niet meer in een druk fietsenrek en blijft de hele tijd in andere fietsen hangen bij het wegzetten.

Een fiets die aan al jouw verwachtingen voldoet

Bij Fietsenwinkel hebben ze een breed assortiment aan fietsen en kun je heel makkelijk een fiets kiezen die aan al jouw verwachtingen voldoet. Of je nu opzoek bent naar een racefiets of een stadsfiets, ze hebben ze allemaal in verschillende soorten en maten bij Fietsenwinkel. Fietsenwinkel is een bedrijf dat de officiële dealer is van veel merken waarvan je meteen weet dat je kwaliteit koopt zoals Gazelle, Cortina, Sparta en Batavus. 

Fietsenwinkel houdt niet op bij de standaard fiets, ze hebben ook een breed assortiment aan elektrische fietsen van verschillende merken zoals Gazelle, Batavus en Puch. Keuze genoeg dus. Ook bij de elektrische fietsen is er weer een brede keuze uit modellen. Wordt het lastig om goed op een fiets te stappen? Kies dan voor een elektrische fiets met een lage instap en geniet nog heerlijk op je elektrische fiets van de buitenlucht en de natuur. 

Bevalt de fiets niet? Fiets kapot? Geen probleem bij Fietsenwinkel

Ik hoor je denken het klinkt allemaal ideaal maar, wat als de fiets niet bevalt? bij een fysieke fietsenwinkel kan ik de fiets even uitproberen. Dit is geen probleem bij Fietsenwinkel, natuurlijk wil jij je nieuwe fiets even uitproberen en daarom krijg je tot 100 dagen bedenktijd. Op deze manier kun je de fiets in alle weersomstandigheden uitproberen. Er is nog een groot voordeel je zult nooit meer naar de fietsenmaker hoeven. Er is namelijk service aan huis. Is je fiets kapot dan hoef je alleen maar even te bellen en Fietsenwinkel stuurt een reparateur van FietsNed op afspraak bij je langs. Bij Fietsenwinkel is werkelijk overal aan gedacht. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!