Filling pieces - premium sneakers

Fillingpieces-premiumsneakers

Een van de tofste jonge Nederlandse fashion merken van dit moment is het sneakers merk Filling Pieces. Ontwerper en oprichter van deze maker van premium sneakers is Guillaume Philibert. Met een eigentijdse inslag maakt hij schoenen voor een casual look maar dan wel met een vele hogere kwaliteit dan je gewend bent van andere sportschoenen.

High-end sneakers

Uit eigen frustratie over het enorme gat tussen basic streetwear van de bekende merken en high-end mode van de vaak iets duurdere fashion merken, begon Guillaume met het otwerpen en fabriceren van schoenen die er casual uitzagen maar dan wel met een betere afwerking en een hogere kwaliteit van de gebruikte materialen. En dat sloeg aan. Omdat sneakers tegenwoordig ook prima naar het werk gedragen kunnen worden onder jeans en evenutueel een overhemd of een jasje, is er een steeds grotere doelgroep voor een iets duurdere maar vooral een hogere kwaliteit sneaker. En dat is dan ook waar Filling pieces voor staat. Betaalbare premium sneakers van hoge kwaliteit.

featuredimgfillingpiec362x210blogimage31jpg
featuredimgfillingpiecesblogimage32jpg
featuredimgfillingpieces2013springsummerlookbook10blogimage33jpg
featuredimgPA280736blogimage34jpg

Schoenen van Nederlandse origine

Het team van Filling Pieces is gevestigd in Amsterdam en ontwerpt vanuit de daar de nieuwe collecties en zorgt ervoor dat steeds meer mensen op de hoogte zijn van de leipe sneakers die ze maken. Het merk is dus van Nederlandse origine, maar de schoenen worden gemaakt in Portugal  en ze gebruiken daarvoor Italiaanse materialen. Verder vallen de schoenen van Filling Pieces op door hun originele designs en de goede kwaliteit materialen en afwerking. Ondanks dat een van de doelen van oprichter Guillaume is om de schoenen betaalbaar te houden, is het natuurlijk toch wel fijn dat ze zo nu en dan ook in de uitverkoop te koop zijn.

Bekijk
outlet
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!