Fitflop - sportieve slippers

Fitflop-sportieveslippers

Fitflop is al een paar jaar de nieuwe rage op het gebied van schoenen. Waar een aantal jaren geleden slippers nog not done waren hebben een aantal merken als Haviana en Birkenstock hier verandering in gebracht maar de Fitflop gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat je ook met open schoenen geen vermoeide voeten krijgt hoe lang je er ook op rond loopt. Dit komt door de revolutionaire zool die de druk op je voeten verminderd juist daar waar de druk normaal het hoogst is. Daarnaast zijn de zolen er in de wijdte maten E en D. zo kun je ook nog de wijdte maat kiezen die bij jouw voeten passen. 

Niet alleen slipper

Bij Fitflop hebben ze niet alleen slippers en sandalen maar ballerina’s, sneaker en clogs behoren ook tot het assortiment van Fitflop. De schoenen zijn niet alleen functioneel en comfortabel ze zien er ook nog eens heel hip en stijlvol uit. Hierdoor ga je echt van de schoenen houden. Het lijkt of je op wolken loopt en ze passen ook nog eens bij je uiterlijk. 

Welke stijl je ook zoekt

De schoenen zijn er zowel voor heren als voor dames. Met de verschillende modellen kunnen jij je stijl helemaal complementeren, heb je een sportief dagje kies dan voor de sportieve sneakers van het merk. Ga je zeilen dan zijn er mooie open schoenen in het donkerblauw met een band over je voet waardoor je zeker stevig staat op het dek en jij je vol kunt richten op de zeilen van de boot. Wil jij een leuke schoen voor een dagje stad waarin je heerlijk loopt maar die ook lekker open is? Kies dan voor een paar stijlvolle sandalen. Alle schoenen van Fitflop hebben een stevige zool je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je last van je voeten krijgt.

Bij Fitflop is overal aan gedacht comfort en stijl worden subliem gecombineerd en er zijn verschillende modellen zo past er altijd een paar bij jouw stijl past en de activiteit die je die dag wilt gaan ondernemen. Hip en comfortabel sluit elkaar niet uit bij Fitflop

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!