Fort Lucas Factory Outlet Centre Winschoten

FortLucasFactoryOutletCentreWinschoten

Deze week werd er bekend gemaakt dat noord Nederland binnenkort ook een heuse Factory outlet kan verwachten. Waar het midden en zuiden van het land al voorzien zijn met ondermeer de outlet in Roermond en Bataviastad in Lelystad lijkt Winschoten (in de provincie Groningen) als volgende aan de beurt te zijn. Vastgoed ontwikkelaar Vastgoud heeft namelijk plannen bekend gemaakt om daar een fashion outlet centrum te willen gaan realiseren. 

Ze willen hiervoor het terrein van het voormalig Lucas Ziekenhuis in Winschoten, dat gaat verhuizen naar Scheemda, gaan ombouwen tot een waar winkel walhalla. De plannen omvatten ruimte voor 70 tot 100 winkels en daarnaast is er plaats voor een aantal horeca gelegenheden. Boven de winkels zal er ruimte zijn voor zorg en wonen, en ook in de directe omgeving van het Outlet Centre zal er nieuwbouw plaatsvinden.

Het parkeerterrein zal plaats gaan hebben voor ruim 2000 auto's om zo de geplande grote bezoekersaantallen aan te kunnen. Het project dient nog wel goedgekeurd te worden door de gemeente Oldambt voordat het daadwerkelijk doorgang kan vinden.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!