Gardena - het beste voor je tuin

Gardena-hetbestevoorjetuin

Heb jij groene vingers en kun je niet wachten tot het weer tijd wordt om heerlijk te tuinieren in je eigen tuin? Geef jij je er ieder jaar weer voor om je tuin er mooi uit te laten zien in de zomer met verschillende planten en bloemen maar, lukt het niet altijd om de juiste combinatie te vinden en de juiste gereedschappen aan te schaffen? Dan moet je eens een kijkje nemen op de site van Gardena. Bij Gardena werken alleen maar mensen met groene vingers, ze hebben echt alles dat je nodig hebt voor in je tuin je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Gardena. Het mooist is dat het merk hier niet ophoudt op de website worden vele tips en tricks gegeven voor het onderhoudt van je tuin

Tip & Tricks voor het onderhoud van je tuin

Zo kun je op de website van Gardena tuinplannen vinden die je helpen je tuin zo in te richten dat je tuin een mooie evenwichtige tuin wordt en dat het een geheel wordt. Daarnaast is er in het online magazine van alles te lezen over het onderhoud van je tuin. In het najaar krijg je tips over welke planten wanneer gesnoeid moeten worden en in de zomer krijg je tips om er voor te zorgen dat de planten in je tuin voldoende water hebben en niet verdrogen. Dit kan goed van pas komen in augustus als de temperaturen flink kunnen oplopen. 

Naast alle tips en tricks die er gegeven worden is het natuurlijk ook mogelijk om informatie over de producten van Gardena te krijgen en deze producten aan te schaffen. Bij Gardena hebben ze werkelijk alles wat je kunt bedenken dat je nodig zou kunnen hebben in je tuin. Van sproeiers tot bladblazers en van robotmaaiers tot bijlen. Omdat het assortiment van Gardena zo uitgebreid is hebben ze de website van het merk handig ingericht in productgroepen zodat jij toch snel en makkelijk de verschillende opties kunt vergelijken. 

Top service ook na je aankoop

De service bij Gardena is van een hoge kwaliteit, het is niet zo dat indien je een product hebt aangeschaft de service ophoudt. Koop jij bijvoorbeeld een sproeier dan helpen ze je graag weer met tips en tricks waar je deze het beste in je tuin kunt plaatsen bijvoorbeeld. Dit is slechts een voorbeeld. Heb je ergens vragen over kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers die je graag verder helpt. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!