Goldbergh - mode voor op de piste

Goldbergh-modevooropdepiste

Zie jij jezelf deze winter alweer van de piste glijden in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of misschien wel Italië? Op het moment dat de wintersport geboekt is komt er al snel de vraag; wat moet je dit jaar aan op de piste? Want eerlijk is eerlijk; het gaat om de sneeuw, het sporten en als het even mee zit het zonnetje maar, dit wil je wel allemaal doen in een hippe outfit van het nieuwe seizoen!

Hip door het witte goud

Dit begrijpen ze bij Goldbergh helemaal en daarom ontwerpen de oprichters Sandra Peet en Lieke van den Bergh, beide afkomstig uit de sales wereld van de wintersport, stijlvolle en hippe wintersportkleding en accessoires. Beide dames weten als geen ander wat er speelt op de markt van de wintersport. Door de collectie van Goldbergh kun je er net zo stijlvol en hip op de piste uitzien als dat je er thuis uit ziet en misschien nog wel hipper. 

Het motto van Goldbergh is heel simpel en duidelijk ‘The Goldbergh Standard.’ En dit omschrijft het merk perfect, het merk is stijlvol, trendy en er wordt ontworpen met een scherp oog voor detail. De collectie is krachtig, vernieuwend en commercieel. Het merk is echt een vernieuwing in de wintersportwereld. De wintersportkleding wordt benaderd vanuit modieus oogpunt en alle trends van het seizoen zijn terug te vinden in de collectie die nog steeds heel comfortabel is waardoor je soepel van de piste kunt. 

featuredimggoldberghromeetruiblogimage112jpg
featuredimggoldberghromeemuurblogimage111jpg
featuredimggoldberghmutsjasblogimage110jpg
featuredimggoldberghjasblogimage109jpg

Stijlvolle loungewear

Ook na het skiën wil jij er natuurlijk stijlvol bijlopen en daarom heeft Goldbergh ook kleding voor in de avonden denk aan lekker warme truien, bijvoorbeeld de gebreide truien met mooie hoge halzen, gebreide poncho’s of lekkere warme stijlvolle joggingbroeken. Ook bij de lounge kleding komen details volop terug, bijvoorbeeld in mooie gedrapeerde halzen, speelse bollen aan truien met leuke puntige capuchons, uiteraard met bijpassende muts. 

Wil jij dit jaar de show stelen op de piste? Dan ben je bij Goldbergh aan het juiste adres.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!