Gorillasports - het fitness paradijs

Gorillasports-hetfitnessparadijs

Welke leeftijd je ook hebt of je jong of oud bent het is belangrijk om lekker in je vel te zitten. Om dit te bereiken is het niet alleen van belang om rust te hebben in je hoofd maar is het ook van belang om je lichaam fit en healty te houden dit doe je niet alleen door gezond te eten maar ook door lekker te sporten. 

Blijf gezond door lekker te sporten

Sommige mensen zijn helemaal gek van sporten en gaan het liefst iedere dag naar de sportschool en hebben een super afgetraind lichaam. Andere mensen vinden het voldoende om een aantal keer per week te gaan hardlopen of te gaan fitnessen om op niveau te blijven. Bij sporten gaat het er vooral om dat je doet waar jij je goed bij voelt. 

Sporten voor iedereen bereikbaar

Bij Gorilla sport vinden ze dat bewegen en sporten met kwalitatief goede producten voor iedereen mogelijk moet zijn. Gorilla sports is inmiddels in meerdere Europese landen actief en brengt fitnessapparaten op de markt onder eigen naam voor verschillende fitnessniveaus. Door onder eigen naam te produceren houden ze de prijzen laag en daardoor voor iedereen bereikbaar.

Ben jij nog niet overtuigd dat dit de producten zijn die je moet hebben? Dan komt deze overtuiging wel als je ziet hoe breed het assortiment is, wil jij trainen met losse gewichten of ben je helemaal fan van de kettlebell workout? Ben je meer van de apparaten of losse accessoires? Het maakt bij Gorilla sport niet uit ze hebben het allemaal. 

Laat je niet afschrikken

Begin jij net en word je afgeschrikt van alle termen en mogelijkheden begin dan eenvoudig en gebruik je eigen lichaamsgewicht om te wennen aan het trainen dit kan heel gemakkelijk met weinig accessoires. Met een fitnessmat, fitnessballen en medicine ballen kom je al een heel eind, voeg er een paar aerobics gewichten aan toe voor je volgende niveau. Hiermee voorkom je dat je overweldigd en gedemotiveerd raakt doordat je te zwaar traint, geen vooruitgang boekt en als resultaat de handdoek maar weer in de ring gooit en op de bank gaat zitten. 

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!