Hartman tuinmeubelen - licht en handig

Hartmantuinmeubelen-lichtenhandig

Ben jij een echt buitenmens, zit je iedere zomer vaak in de tuin en vind je het leuk om alleen of gezellig met vrienden te genieten van een handige stijlvol uitziende meubelset? Dan ben je vast allang bekend met de tuinmeubelen van het Nederlandse merk Hartman! Dit merk is in de jaren '80 bekend geworden met zijn sterke en gebruiksvriendelijke kunststof tuinstoelen, waarvan er over de afgelopen jaren meer dan 20 miljoen zijn verkocht.   

De levensloop van Hartman kunststof tuinmeubelen

Al sinds de oprichting van het merk in 1968 is Hartman een fabrikant van vrijetijdsmeubelen. Rond 1975 ontdekten veel consumenten de genoegens van het buitenleven en werden er door heel het land op grote schaal tuinmeubelen afgenomen. In 1982 startte Hartman met de allernieuwste kunststof spuittechnieken de massaproductie van kunststof tuinmeubelen, waarbij in grote aantallen ijzersterke maar toch lichtgewichte tuinmeubelen werden gefabriceerd, die tot op de dag van vandaag verkocht worden en bij velen een plekje in de tuin hebben. De kunststof tuinstoelen van Hartman werden vaak gekocht om zijn prijs en handigheid, maar op een gegeven moment nam de vraag naar kunststof tuinstoelen af; ze waren niet meer hip. Jaren later in 2012 heeft Hartman de nostalgische kunststof tuinstoelen teruggebracht met de 'Back to our roots' campagne. Deze collectie bood de van vroeger bekende kunststof stoelen terug met een gevlochten design, dus zowel hip als licht en gebruiksvriendelijk. 

Vele verschillende producten

Voordat er misverstanden ontstaan over Hartman; er zijn veel verschillende producten buiten de bekende kunststof tuinmeubelen. Het bied jaarlijks een groot assortiment aan tuinmeubelen met de daarbij behorende accessoires in de teakhout- en aluminiumcollectie. Het inmiddels internationale bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan hippe producten die dagelijks voor vele de basis vormen van gezellige borrels en barbecues. Dus ben je opzoek naar een trendy tuinset? Neem dan even een kijkje in de collecties van Hartman en je zult vast en zeker slagen!

Bekijk
outlet
Thijs

Stagiair bij Aldoor

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!