Hoera! Keller Sports bestaat 10 jaar

HoeraKellerSportsbestaat10jaar

Als een van de winkels hier op Aldoor iets te vieren heeft, dan vieren wij dat uiteraard graag met ze mee. En daarom feliciteren wij bij deze graag alle dames en heren van Kellersports, een van de grootste en voordeligste aanbieders van sportkleding en sportspullen van heel Europa. Bij deze enorme webwinkel hebben ze echt bijna alles voor sporters en atleten.

En samen met het vieren van hun 10 jarig bestaan mogen we ook het openen van een heuse wintersport afdeling bij Kellersports aankondigen. Hier zijn alle artikelen te vinden die je nodig hebt als je deze winter de sneeuw weer gaat opzoeken zoals ski's, snowboard helmen, wintersport kleding en accessoires.

En om dit te vieren hebben ze ook een aantal speciale aanbiedingen zoals kortingen tot 40% op producten van het merk Carrera. Ook zijn outdoorjassen tot 10% afgeprijsd en zijn er kortingen tot 15% op Wilson tennisrackets. En bovenop deze kortingen geven ze een Wilson Shock Shield Overgrip (wit, pak van 2 stuks) bij elke bestelling boven de 49 euro. Genoeg reden dus om naar de outlet van Kellersports te gaan.

Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!