Karma of Charme - bohemian laarsjes

KarmaofCharme-bohemianlaarsjes

Een van de meest populaire merken met schoenen en laarzen voor dames en meiden op dit moment is Karma of Charme met een unieke bohemian look. De hippe en lekker warme enkellaarsjes, laarsjes en schoenen zijn echt dé trend van dit moment.

Italiaans vakmanschap

De items van Karma of Charme zijn paar voor paar voorbeelden van authenticiteit en vakmanschap. Dit zijn namelijk ook de belangrijkste begrippen waar dit merk voor staat. Het kustplaatsje Civitanova, in de regio Le Marche, is waar de schoenen van dit merk gemaakt worden en deze plaats staat bekend als de wieg van vele designer en topmerken schoeisel die er zijn. Het is een regio waar ze nog weten hoe echt vakmanschap er uit ziet.

featuredimgimg22051blogimage12jpg
featuredimgkarmablogimage13png
featuredimgKarma4blogimage14jpg
featuredimgKarmaofCharme2blogimage15jpg

Een bohemian look met Indianenlaarzen

De laarzen en enkellaarzen zijn wat design betreft gebaseerd op de originele mocassin laarzen die de Indianen in West Amerika droegen. Deze hippie en bohemian stijl kwam voor het eerst in de mode op het Europese party eiland Ibiza in de jaren zestig. In deze tijd van flower power en ruimdenkendheid pasten deze laarzen helemaal bij de hippie lifestyle. Bij Karma of Charme brengen ze deze stijl nu weer helemaal terug, en zijn de indianenlaarzen weer helemaal hip geworden. Zeker voor naar een leuk festival of feestje. Ze staan erg stoer onder een rokje of een korte broek. 

Bekijk
outlet
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!