Keter - uitblinken in eenvoud

Keter-uitblinkenineenvoud

Nu de mooie warme dagen er voor dit jaar toch echt wel op lijken te zitten is het tijd om al je tuinmeubels, tuinkussens en gereedschap goed op te bergen voor de winter. Keter is in deze tijden je beste vriend. Zij hebben een aantal simpele en toch ingenieuze opbergboxen en huisjes om je spullen in de donkere dagen die er aan komen te beschermen tegen wind, regen en vuil. 

Effectief eenvoudige opbergboxen

Bij Keter hebben ze een lijn aan slim vormgegeven plastic producten die stuk voor stuk een kinderlijk eenvoudig format hebben. Hierdoor zijn de opbergboxen en tuinhuisjes gemakkelijk in elkaar te zetten en zijn de producten van Keter zowel betaalbaar, mooi om te zien als zeer functioneel. Door het eenvoud van de items is het gebruik ervan erg gemakkelijk en prettig.

featuredimgbeteropbergboxblogimage57jpg
featuredimgketerbankedenblogimage58jpg
featuredimgketercontainerboxblogimage59jpg
featuredimgketermanortuinkastblogimage60jpg

Excellente tuinhuisjes

De producten van Keter, zoals de stijlvolle tuinhuisjes, zijn van de beste kwaliteit die je kunt vinden. Vandaar dat Keter trots is op haar producten en nooit te flauw is om klanten werledwijd te helpen met het gebruik. Ze doen er werkelijk alles aan om te zorgen dat je blij bent met je aankoop.

Creativieve innovatie

Het ontwerp van de producten heeft de hoogste prioriteit bij dit bedrijf. Ze gebruiken innovatieve methoden en technieken om de 100% recyclebare plastic producten die ze maken zo gemakkelijk en functioneel mogelijk te laten zijn in het gebruik. Door al het vernuft wat er in is gestopt hoef je eigenlijk niet meer na te denken op het moment dat je het product gebruikt.

Dus als je op zoek bent naar een stevige box of kist om je tuinkussens of lounge set in op te bergen, dan is Keter zeker een aanrader. Ook de stevige tuinhuisjes om je gereedschap, grasmaaier en schoffels in op te bergen zijn er handig en zijn in gebruik de makkelijkste die er te krijgen zijn. Redenen genoeg dus om eens een kijkje te nemen in de outlet sale van Keter.

Bekijk
outlet
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!