Koel 4 Kids - gave kinderschoenen

Koel4Kids-gavekinderschoenen

Dat kinderschoenen degelijk en saai moeten zijn is al lang verleden tijd. Dat hebben de makers van Koel4kids goed begrepen. Met kleurrijke, hippe, eigentijdse kinderschoenen hebben zij de markt, maar vooral de harten van ouders en kinderen, in korte tijd weten te veroveren. Ook een goede pasvorm is belangrijk, een goed voetbed is belangrijk, de juiste breedtemaat is belangrijk. Maar het allerbelangrijkste voor de kids is natuurlijk een vet gave uitstraling, spetterende kleuren, grappige prints en leuke details. Schoenen die je hippe, eigentijdse kleding mooi aanvullen zodat je vol zelfvertrouwen en zelfverzekerd door het leven gaat.

Schoenen voor iedere stijl

Kinderen weten uitstekend wat ze willen en welke stijl bij ze past. Bij Koel 4 Kids vind je dan ook liefelijke ballerina’s naast stoere laarzen. Grappig detail is dat de modellen ieder een oer Hollandse kindernaam hebben zoals Jantje, Saartje, Anne en Juultje. Ook kenmerkend is de afwerking met vrolijke, grappige, koele lintjes met stippeltjes, bloemetjes, ruiten of strepen. Hierdoor herken je de schoenen direct. Ieder kind kan zijn eigen lievelingskleur kiezen want alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere spetterende kleuren.

featuredimgkoel4kidsschoenengeelblogimage97jpg
featuredimgkoel4kidsschoenenrozebruinblogimage99jpg
featuredimgkoel4kidsschoenenjongensblogimage98jpg
featuredimgkoel4kidsschoenenblauwblogimage96jpg

Oer Hollands

De oprichters van Koel 4 Kids, Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller hebben hun doel, het ontwerpen van eigentijdse, verfrissende, hoog kwalitatieve kinderschoenen voor een betaalbare prijs, zeker bereikt. Hun creatieve ideeën borrelen op en vinden vorm in Nederland. De schoenen worden door ervaren handwerklieden met de hand gemaakt in Zuid Europa. Met de grootste zorg worden de allerbeste leersoorten geselecteerd die vervolgens vakkundig worden geverfd in vrolijke, spetterende kleuren of stoer zwart, bruin en donkerblauw.

Voor jongens en meisjes

Voor jongens en meisjes vind je schoenen voor elk seizoen vanaf maat 23. Luchtige sandaaltjes, sneakers en ballerina’s voor de zomer en korte en halfhoge warme laarsjes voor de winter. Met grappige prints en verrassende details. Om lekker te kunnen stoeien en ravotten hebben de schoenen zolen van rubber, slipvast en met een goede grip. Goed om te weten als ouder, maar dat zal de kids een zorg zijn. Belangrijk is dat de schoenen lekker zitten en vooral cool zijn. Neem een kijkje in de outlet sale waar je de Koel 4 Kids schoenen nu kunt bestellen met flinke korting.

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!