Lampdirect - verlichting tegen de laagste prijs

Lampdirect-verlichtingtegendelaagsteprijs

Nu dat de dag weer steeds meer donkere uren gaat tellen is het tijd om voor voldoende licht in en om je huis te gaan zorgen. Zoals voor veel producten kun je ook voor verlichting tegenwoordig prima online terecht. Er zijn talloze webwinkels waar je lampen en lichtbronnen kunt kopen. Een van de beste adresjes om naar toe te gaan is de webwinkel van Lampdirect.

Gunstig geprijsde verlichting

Voor lampen van A merken als Philips betaal je bij Lampdirect de scherpste online prijzen. Dit Helmondse bedrijf, dat haar magazijn heeft in het Brabantse Son en Breugel weet namelijk erg slim in te kopen en verkoopt de lampen door heel Europa. Zo hebben ze de afgelopen jaren al meer dan 100.000 tevreden klanten geholpen aan de juiste verlichting. 

Huismerk Linden

Naast de bekende lampenmerken als Philips en Osram heeft Lampdirect ook een eigen huismerk, dat nog een stuk gunstiger geprijsd is. Dit merk heet LINDEN en is van eenzelfde kwaliteit als de topmerken maar dan te koop tegen een veel vriendelijkere prijs. Zo maken ze bij Lampdirect het hebben van goede verlichting laagdrempelig, en voor iedereen bereikbaar.

 

Bestellen bij Lampdirect heeft dus een aantal grote voordelen; je koopt er voor de laagste prijzen, door een grote eigen voorraad kunnen bijna alle producten  binnen 24 uur geleverd worden en door een top telefonische klantenservice die snel bereikbaar is heb je in de meeste gevallen binnen 10 seconden antwoord op je vraag. En naast deze voordelen is het natuurlijk ook erg leuk dat ze geregeld een groot aantal producten afprijzen, die dan weer te vinden zijn in de Lampdirect outlet sale.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!