LeenBakker - inrichting voor huis en tuin

LeenBakker-inrichtingvoorhuisentuin

LeenBakker is het woonwarenhuis voor trendy, moderne, eigentijdse meubelen voor een betaalbare prijs. Met zijn vele filialen is er altijd wel een Leen Bakker bij jou in de buurt waar je heerlijk rond kunt kijken, uit kunt proberen, advies kunt vragen en rustig kunt kiezen. Of je nu op kamers gaat, samen gaat wonen, er gezinsuitbreiding op komst is, je al gesetteld bent en toe aan een nieuwe inrichting of een aanvulling zoekt bij je huidige interieur. Bij Leen Bakker heb je een ruime keus. Via de webshop blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste items en de spetterende aanbiedingen. Ook kun je direct bestellen en de artikelen thuis laten bezorgen of zelf ophalen in een van de filialen.

Een complete inrichting

Voor een complete inrichting vind je bij LeenBakker banken en stoelen, tafels en bureau's, kasten en opbergers en de complete inrichting voor je slaapkamer inclusief matrassen en beddengoed. Als basis kies je uit een van de vele soorten vloerbedekking als laminaat, vinyl, vloerkleden, tegels enzovoort. En als je meubels staan maak je het geheel stijlvol af met gordijnen, raamdecoratie en diverse leuke woonaccessoires.

Excellente service

LeenBakker wil graag dat zijn klanten helemaal tevreden zijn over hun aankoop. Daarom mag je altijd ruilen of terugsturen. Soms moet je even wennen aan een nieuw interieur. Leen Bakker geeft je daarom de service en garantie van 100 dagen bedenktijd om te ervaren en voelen of deze meubels bij je passen. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor beschadigde of defecte artikelen. Ook voor je tuin of balkon vind je bij Leen Bakker, sfeervolle, eigentijdse meubels en accessoires. In de woonseries vind je alle meubels voor bijvoorbeeld je huidkamer in een stijl uitgevoerd zodat alles direct perfect bij elkaar past.

Zo maakt LeenBakker het voor jou gemakkelijk en overzichtelijk. Enkele populaire merken in het assortiment zijn Le Sud, Stock, Covers en Co, Curver, Philips, Lief! en Disney. Bij Aldoor vind je alle sale aanbiedingen van Leen Bakker op een rij.

Bekijk
sale
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!