LIU.JO jeans - elegant en sexy

LIUJOjeans-elegantensexy

Heb jij de laatste tijd ook het idee dat welke winkel je ook binnen stapt er overal hetzelfde in de rekken hangt? Ben jij op zoek naar een merk dat vernieuwende ontwerpen brengt en je laat stralen als je op straat loopt, op een feestje staat of waar je ook bent? Dan is Liu Jo jouw nieuwe favoriete merk.

Elegant en sexy

Liu Jo bestaat al sinds 1985 en is opgericht door twee Italiaanse broers, Marco en Vannis Marchi, dat het merk Italiaanse roots heeft is te zien de ontwerpen zijn elegant, zijn gemaakt van luxe materialen en je voelt je meteen sexy op het moment dat je een van de kledingstukken van Liu Jo aanschiet. 

Het stopt niet bij kleding

Als ontwerper heb je natuurlijk altijd een totaal plaatje in je hoofd jouw jurk, broek of shirt in combinatie met mooie schoenen en accessoires om het geheel helemaal af te maken. Waarom zou je je eigen plaatjes niet in zijn geheel ontwerpen moeten de broers Marchi gedacht hebben want naast mooie en vrouwelijke kleding zijn er ook schoenen en accessoires van het merk te verkrijgen. Alles combineert perfect kleding, schoenen en accessoires. De collectie bestaat uit frisse kleuren en combineert makkelijk bij verschillende stijlen. Dit merk is er om te mixen en te matchen zo kun jij keer op keer met een nieuwe frisse outfit voor de dag komen. Mooie jeans met een uitdagende top en een stijlvolle zonnebril voor met een wijntje op het terras. Lets Party? Ga dan voor een sexy jurkje uit de collectie zodat niemand meer om je heen kan. 

Als je denkt dat je de gehele collectie gezien hebt verrast Liu Jo je ook nog met sportkleding zodat je er ook tijdens het sporten leuk en hip bijloopt. Dagje strand? Ook geen probleem kies een leuke kleurrijke bikini, een zomer jurkje of een leuke hotpants en je bent helemaal ready voor een heerlijk dagje ontspannen in de zon. Wel even insmeren!

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!