Magnanni - schoenen en accessoires

Magnanni-schoenenenaccessoires

Je hebt dat feestje waar je er zowel stijlvol als opvallend uit wilt zien, bijvoorbeeld een stijlvol diner of een cocktailparty. Voor deze gelegenheden zijn er de schoenen van Magnanni, want met stappers van Magnanni aan je voeten zal iedere vrouw een tweede keer om kijken. Magnanni produceert stijlvolle herenschoenen met opvallende en toch subtiele details. Deze stijlvolle ontwerpen zijn afkomstig uit Spanje, waar de schoenen door echte vakmensen worden gemaakt.

Unieke en subtiele details

Doordat de schoenen er in verschillende ontwerpen en uitvoeringen zijn kun je de schoenen helemaal naar jouw smaak aanpassen. Zo zijn er schoenen met bewerkt leer zoals slangenleer maar ook schoenen in glad leer en schoenen met leuke gespjes. Ook wordt er op een leuke en unieke manier gebruik gemaakt van mooie kleurcombinaties, zo worden er bijvoorbeeld verschillende tinten bruin verwerkt in een schoen of loopt de kleur mooi over van rood naar zwart. Deze extra touch en details geven de schoenen dat extra’s waardoor mensen nog even een tweede keer moeten kijken. 

Schoenen die je look helemaal afmaken

Met de schoenen van Magnanni val je op waar je ook bent. Als je de schoenen onder een pak naar je werk, een diner of een feestje draagt kun je kiezen voor de meer neutrale modellen, bijvoorbeeld een zwart model met mooie gespjes als detail. Zijn de schoenen voor in het weekend onder een jeans en een mooi overhemd en is je look een tikje nonchalanter dan kun je kiezen voor een blauw exemplaar of het model dat is ontworpen met een combinatie van stof en leer. Een ding weet je zeker, je ziet er stijlvol uit en veel mensen zullen in het begin de vinger er niet op kunnen leggen wat die look van je nou helemaal afmaakt.  

featuredimgmagnannischoenenlogoblogimage122jpg
featuredimgmagnannionderkantblogimage121jpg
featuredimgmagnannigaatjesblogimage120jpg
featuredimgmagnannicloseblogimage119jpg

De modellen zijn heel trendy en stijlvol maar daarnaast is draagcomfort ook heel belangrijk bij Magnanni. De schoenen zijn gemaakt van leer dat zeer soepel is en van een hoge kwaliteit is, ook zit er een stevige zool onder de schoenen waardoor je er de hele avond op door kunt. Daarnaast is de pasvorm tot in de puntjes verfijnt waardoor de schoenen op geen enkel punt knellen en vanaf de eerste keer dragen als gegoten zitten. 

Naast de schoenen zijn er ook accessoires van Magnanni. Deze accessoires combineren mooi bij de schoenen maar kunnen ook los gedragen worden. Er is een breed assortiment aan riemen, deze zijn ook van hoogwaardig leer vervaardigd. Er zijn riemen in felle kleuren zoals blauw, rood en oranje, deze riemen zullen zeker niemand ontgaan. Daarnaast zijn er de stijlvolle riemen in het bruin of zwart, ook deze zijn er in overlopende kleuren waardoor ze perfect passen bij de schoenen. Naast riemen zijn er ook portemonnees en sokken van het merk om je look helemaal passend te maken.  

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!