Maruti - schoenen van natuurlijke materialen

Maruti-schoenenvannatuurlijkematerialen

Ben jij ook zo klaar met die saaie schoenen? Wil jij ook nieuwe hippe schoenen die opvallen en tegelijkertijd lekker comfortabel lopen maar, kun je deze nergens vinden omdat, in elke schoenenwinkel het assortiment hetzelfde lijkt te zijn; zwart, grijs en bruin? Treur niet wij hebben precies het merk gevonden waar jij naar op zoek bent! Namelijk, Maruti.

Gemaakt van natuurlijke materialen

Maruti is een Nederlandse schoenenspecialist die bijzondere en opvallende schoenen produceert. Bij Maruti geloven ze in simpel maar belangrijk. Het doel klinkt heel simpel mooie schoenen maken, mooi zowel in design als in kwaliteit. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Telkens weer wil je als schoenenspecialist een vernieuwende en unieke lijn schoenen neer zetten. En dit lukt het team van Maruti ieder seizoen. Ieder paar schoenen van Maruti is uniek. De schoenen worden gemaakt van natuurlijke materialen en bewerkt met speciale wassingsystemen waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is, de linker- en de rechterschoen van één paar is zelfs niet identiek.

featuredimgmarutistoffenblogimage103jpg
featuredimgmarutischoenencloseupblogimage102jpg
featuredimgmarutischoenenblogimage101jpg
featuredimgmarutilineupschoenenblogimage100jpg

Schoenen met een zacht huidje

Stop met het zoeken naar jouw favoriete schoenenmerk en begin met het uitzoeken van je nieuwe schoenen. Nu je dit mooie en comfortabele merk hebt gevonden is de vraag; welke van al deze mooie modellen wil jij het liefst hebben? Want al die schattige, stoere en unieke uitvoeringen in een keer kopen kan je creditcard niet aan. Maar ja, wil je die iconische Gimlet schoen nu liever in een zebraprint, een tijgerprint of toch die stormprint in het wit goud? En je moet toegeven het model de Blizz ziet er met de dikkere zool en catprint zeer aantrekkelijk uit en deze moet je eigenlijk ook echt hebben! Als je nu de schoenen via Aldoor aan zou schaffen kun je met de hoge kortingen toch stiekem twee paar Maruti schoenen aanschaffen en bij je vrienden de show stelen met deze opvallende schoenen met het zachte huidje. Zacht huidje? Ja, de schoenen van Maruti zijn letterlijk om te aaien. De buitenkant voelt zeer zacht aan, net of je een kat of een hond aait. Wie wil er nou niet rondlopen in deze stoere en aaibare schoenen?

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!