Meghan fabulous - zomers bohemian

Meghanfabulous-zomersbohemian

Meghan Fabulous is, net als de naam eigenlijk al verklapt, een erg fabuleus merk met geweldige items. Het merk is opgericht in Californië door Meghan, een fashionista die al vroeg wist dat ze iets met haar passie voor mode, design en draagbare kunst moest gaan doen. Gelukkig heeft ze haar droom gevolgd met dit super hippe merk als uitkomst. Alle kleding en accessoires zijn voornamelijk geïnspireerd door de bohemian stijl en echt stuk voor stuk uniek en voornamelijk ook kleurrijk. De items van Meghan Fabulous hebben al in veel modemagazines gestaan en zijn gespot op vele celebrity's als Kim Kardashian, Kelly Osbourne, Angelina Jolie en Paris Hilton om er maar een paar als voorbeeld te noemen.

Een zomers gevoel

De kleding en accessoires van Meghan Fabulous geven je gelijk een zomerse uitstraling door de vrolijke kleuren en fleurige printjes. Als ik een kijkje neem naar de verschillende collecties krijg ik meteen zin in het festivalseizoen, lekkere muziek, heerlijk weer en hippe kleding van dit geweldige merk. Je zult niet snel iemand tegenkomen op een festival met dezelfde outfit, met deze draagbare kunstwerken onderscheid jij je meteen van alle andere fashionista's en val je echt op. Jammer genoeg moeten we nog wel even wachten voordat de zon tevoorschijn komt en we weer kunnen feesten maar natuurlijk kun je nu al je outfit opfleuren met de sieraden, brillen en tassen die gelijk een lach op je gezicht toveren. Deze items zijn zo vrolijk en mooi tot in de details afgewerkt dat ze zelfs met dit vieze typisch Nederlandse weer je stemming een boost kunnen geven, want wees nou eerlijk, wie voelt zich nou niet goed in een modieuze outfit met eyecatching accessoires.

Meghan Fabulous sale

De prijzen van Meghan Fabulous zijn best variërend, zo heb je items die redelijk goedkoop zijn die elke outfit afmaken maar ook de wat duurdere items die je eindeloos kunt combineren en zeker het geld waard zijn. Wat je budget dan ook mag zijn, bij Aldoor vind je de vrolijke en kleurrijke items in de uitverkoop. Dus wacht niet langer, schaf een paar draagbare kunstwerken van Meghan Fabulous aan en straal het hele jaar door.

Bekijk
outlet
Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!