Midj - vloeiende lijnen en zachte materialen

Midj-vloeiendelijnenenzachtematerialen

Er is niets lekkerder dan thuis komen in een huis waar jij je echt lekker voelt en waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. Bij het merk Midj ontwerpen ze producten die gemaakt worden voor mensen die ruimtes in willen richten die echt iets zeggen, die levendig zijn, ruimtelijk en vol van vrolijkheid zijn maar, waar je tegelijkertijd helemaal tot rust kunt komen. 

Een ruimte vol energie waar je kunt ontspannen

Dit lijkt misschien een onmogelijke combinatie een ruimte die vol energie zit waar je toch heerlijk kunt ontspannen. Maar Midj bewijst het tegendeel de producten van Midj zijn kleurrijk waardoor je energie van je kamer krijgt maar door de ronde en afgewerkte vormen, de vloeiende lijnen en de zachte materialen die gebruikt worden om de producten te maken kun je heerlijk tot rust komen in de stoelen en fauteuils van het merk. 

Bij Midj zijn ze constant op zoek naar een balans tussen commerciële ruimtes en privé ruimtes. Ze willen graag meubels ontwerpen die in beide ruimtes thuis horen waardoor kantoren een tikje huiselijkheid krijgen maar nog steeds een zakelijk uitstraling hebben. Het is een merk dat jong van hart is en het merk blijft nieuwe materialen en vormen met elkaar combineren en zo komen er steeds verrassende en unieke producten tot stand. Jezelf uitdagen keer op keer en creatief blijven ontwikkelen is belangrijk voor het merk. 

Ze houden wel van gewaagd materiaal gebruik bij Midj

De unieke producten zitten uitermate comfortabel wat dacht je van een mooie lederen loungestoel met een strak vormgegeven koffietafel in een driehoekige vorm zonder hoeken ernaast? Of ben jij op zoek naar een schommelstoel maar, dan niet zo een die je oma had staan? Dan zit je ook goed bij Midj er zijn namelijk schommelstoelen met een modern design. Dit wil zeggen dat de stoel een luxe kuipstoel is van kunststof met een ijzeren onderstel en houten poten. Ja, van gewaagd materiaal gebruik houden ze wel bij Midj. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!