Minions - het vrolijke gele speelgoed

Minions-hetvrolijkegelespeelgoed

Wie nog nooit van de Minions gehoord heeft, heeft de afgelopen jaren waarschijnlijk zelf op Antarctica gewoond. Maar voor de mensen die ze niet kennen een kleine introductie. De kleine gele wezentjes debuteerde in de film Despicable me 1 en maakte ook hun opwachting in Despicable me 2. Het Minions ras bestaat al sinds het begin der tijden en zij hebben één doel op deze aarde en dat is hun meester dienen. Op zich niets mis mee zou je denken maar het punt is dat hun meesters altijd de schurken en kwaadaardigen zijn. Voorbeelden van meesters die de Minions in het verleden hebben gediend zijn Tyrannosaurus rex, een Neanderthaler, een piraat, Napoleon Bonaparte en Graaf Dracula, niet de minste schurken. Het enige nadeel aan het hebben van Minions als je hulpjes is dat de Minions het telkens weer voor elkaar krijgen om hun meester per ongeluk te doden. Ja echt per ongeluk! 

Despicable Me

De Minions zijn door hun debuut in de "Despicable me" film zo populair geworden dat zij zelfs de eer hebben gekregen om in hun eigen film te spelen. In deze film, uitgebracht in 2015, gaan drie Minions op zoek naar een nieuwe leider voor hun hele volk. Via New York en Orlando komen ze in Londen terecht. Hier komen ze niet zonder slag of stoot terecht maar ze beleven allemaal avonturen tijdens hun reis. Voor de nieuwe meester, de eerste vrouwelijke superschurk, moeten ze de kroon van Koningin Elizabeth stelen. Ook dit gaat niet zonder slag of stoot en ze worden door hun eigen meesteres verraden. Om erachter te komen hoe dit afloopt zul je toch echt de Dvd van de film moeten kopen.

Minions speelgoed, bekers en dekbedden

Het feit dat de kleine gele wezentjes een eigen film en speelgoed hebben geeft aan hoe immens populair ze zijn. Niet alleen bij kinderen maar ook volwassenen zijn gek van de wezentjes. Het is dan ook niet vreemd dat deze kereltjes op ongeveer alle producten die je kunt bedenken afgebeeld zijn. Als je wilt weten hoe het voelt om zelf een Minon te zijn is dat ook mogelijk, er zijn namelijk Minions kostuums. Dus waar wacht je op? Koop nu je nieuwe dekbed, drinkbeker of Dvd van deze schattige wezentjes.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!