Miss Etam - kleding voor alle leeftijden

MissEtam-kledingvooralleleeftijden

In elke grote en middelgrote stad in Nederland vind je wel een Miss Etam vestiging en dat is natuurlijk niet voor niets. Miss Etam ontwerpt met passie en liefde kleding voor vrouwen van alle leeftijden. Groot, klein of van gemiddelde lengte, een maatje meer of in blijde verwachting. Miss Etam vindt dat elke vrouw zich mooi mag voelen en zichzelf mag zijn. Met dit gevoel als inspiratiebron gaan de creatieve designers aan de slag en weten elke keer weer verrassende collecties te presenteren die ook nog eens heel betaalbaar zijn.

Kleding als tweede huid

Kleding is als een tweede huid. Het is je visitekaartje naar de wereld om je heen. Met de juiste outfit zeg je: "Dit ben ik" en laat je je persoonlijkheid zien. Miss Etam is er voor jou en helpt je de juiste keuzes te maken. Zoek de perfecte jeans, broek of rok en combineer met een leuke, modieuze top, tuniek, blouse of t-shirt. Voor de koudere dagen draag je er een warm vest of trui op of een stijlvolle blazer. Jassen voor elk seizoen van korte jacks tot lange mantels. En dan hadden we het nog niet over de modieuze jurken, vrouwelijk, elegant sexy en stijlvol. In verschillende lengtes, warme wollige stoffen voor in de winter en frivole, soepele, lichte stofjes voor dat ultieme zomerjurkje.

Complete outfits

Op de website vind je voorbeelden van complete outfits, zodat je al een idee krijgt wat mogelijk is. Je kunt eindeloos combineren met de verschillende items. En met de bijpassende accessoires als sjaals, sokken, riemen, leggings en treggings maak je het plaatje compleet. Haal het mooiste in jezelf naar boven en laat Miss Etam je daarbij helpen met haar prachtige collecties gemaakt van de fijnste materialen, een perfecte vormgeving, schitterende kleuren en een geweldig advies van de klantvriendelijke verkopers. Vrouwen gelukkig en blij maken dat is waar Miss Etam voor staat.

Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!