Mos mosh - basics hoeven niet saai te zijn

Mosmosh-basicshoevennietsaaitezijn

Waar ben je zonder een paar goede jeans? Inderdaad helemaal nergens, basics zijn de belangrijkste elementen in je garderobe. Met goede basics kun je eindeloos combineren en iedere dag een andere stijl uitstralen. De grote fout die vaak gemaakt wordt is dat basics saai zijn en er altijd hetzelfde uitzien. Dit is namelijk helemaal niet nodig!

Basics hoeven niet saai te zijn

Mos Mosh is een merk dat zich in de eerste collectie alleen richtte op jeans en broeken. Dit zijn essentiële basics in je garderobe meer, zeker bij Mos Mosh betekend dit niet dat de basics saai moeten zijn. Ieder ontwerp heeft namelijk een bijzondere twist waardoor de jeans of broeken altijd opvallen. De broeken en jeans waren een doorslaand succes in het eerste jaar en al snel kwam Mos Mosh ook met shirts en jassen. Ook de uitgebreide collectie van Mos Mosh werd meteen een van de mode trends in veel verschillende landen. Bij Mos Mosh geloven ze erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je passie voor hebt. Het is duidelijk te zien aan de verschillende collecties dat iedere collectie is ontworpen met veel passie. 

Unieke mix tussen zakelijk en casual

Mos Mosh wordt vandaag de dag door heel Europa verkocht in de betere modehuizen. Het merk blijft een succes en met de comfortabele en zeer stijlvolle kleding van hoge kwaliteit is het merk ook niet van plan om ergens heen te gaan. De kleding kan zowel gedragen worden in de vrije tijd als naar kantoor. Stijl een broek met een blouse en een colbertje van Mos Mosh om stijlvol op je werk te verschijnen. Dezelfde broek gecombineerd met een leuk shirt en een lederen jas en je kunt zo een avondje uit. Of kies voor een fleurig bloemenjurkje voor een zomerse dag naar het strand. De stijl van Mos Mosh is een combinatie tussen bohemien en zakelijk. Deze stijlen lijken ver uit elkaar te liggen maar bij Mos en Mosh zie je een blend die natuurlijk ontstaan lijkt te zijn en perfect past. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!