Nikkie by Nikkie Plessen

NikkiebyNikkiePlessen

Nikkie Plessen is in Nederland bij iedereen bekend als presentatrice en actrice van onder andere programma’s bij MTV en RTL. Mode zit in haar bloed en ze hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze werd gevraagd als presentatrice voor The Best Fashion Designer. 

Fashionista

Maar Nikkie Plessen heeft nog veel meer in haar mars. Iedereen wist al dat deze fasihonita nooit een mode trend mist maar dat ze zelf kan ontwerpen bewees zij in 2011 toen ze de eerste lijn van haar eigen label lanceerde. Haar kleding was een regelrechte hit en het merk groeide snel. Wie kan beter je label promoten dan jij zelf? Precies niemand en daarom showt Nikkie, als model, al haar nieuwe creaties zelf. 

featuredimgnikkiezeeblogimage78jpg
featuredimgnikkieplessenopentwinkelblogimage79jpg
featuredimgnikkiehangmatblogimage80jpg
featuredimgnikkiezittendblogimage81jpg

Fashion combineren met een goed doel

Het kan niet anders dan dat zo’n power vrouw een knallende collectie ontwerpt! En dit lukt haar seizoen na seizoen. De collectie die Nikkie ontwerpt heeft naast kleding ook accessoires. Één accessoire is wel heel speciaal. Deze heeft Nikkie speciaal ontworpen voor de stichting waar zij ambassadeur van is, Dance for Life. De opbrengst van deze armband komt ten goede aan het goede doel dat onderzoek naar medicijnen tegen de ziekte van aids mogelijk maakt.

Eigentijdse ontwerpen

De ontwerpen van het label Nikkie by Nikkie Plessen zijn uniek en eigentijds. Er wordt niet achter trends aangelopen maar de trends worden in het ontwerpatelier van Nikkie gecreëerd. De gehele collectie heeft een stoer en vrouwelijk uiterlijk. De collectie is er voor vrouwen die weten wat ze willen en niet bang zijn om daarvoor uit te komen. De collectie heeft alles van kokerrokken tot truien. Ben je opzoek naar een look voor op je werk dan kun je kiezen voor een kokerrok met een blouse. Is het tijd voor ontspanning en ben je meer op zoek naar die rock chick uitstraling? Ook dan zit je goed bij de collectie van Nikkie.

Wil jij graag laten zien wie je bent en ben je niet bang om op te vallen dan is de collectie van Nikkie by Nikkie Plessen zeker iets voor jou. En via Aldoor vind je de collectie met hoge kortingen dus klik snel door om te beginnen met shoppen!

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!