Otto - groots online warenhuis

Otto-grootsonlinewarenhuis

Deze week willen we graag een van de grootste online warenhuizen die ons land rijk is uitlichten. Otto is namelijk een enorme webwinkel waar je naast schoenen en kleding ook allerlei leuke meubels en hebbedingetjes voor in je huis kunt vinden.

Echt warenhuis

Waar Otto een paar decennia geleden nog een papieren catalogus was, zijn ze inmiddels helemaal digitaal gegaan en zijn ze inmiddels een volwaardig online warenhuis. Naast schoenen en kleding, waar het allemaal ooit mee begon, hebben ze er namelijk ook vanalles voor huis en tuin. Wonen maak je leuk en comfortabel met de meubels, huishoudelijke apparaten en elektronica die je dus ook allemaal bij Otto kunt vinden. En met al deze bekende merken die je er kunt vinden zijn zij als groep, na de reus Amazon, zelfs het grootste home shopping warenhuis dat we hebben in Europa.

featuredimgottofashionblogimage39jpg
featuredimgottoelektronicablogimage40jpg
featuredimgottwonenblogimage41jpg
featuredimgottolifestyleblogimage42jpg

Schoenen uit een catalogus

Maar Otto was toch een papieren gids waar je vooral voordelig kleding uit kon bestellen? Dat klopt, dat deden ze al sinds 1949, toen Werner Otto begon met het verkopen van schoenen vanuit een papieren catalogus. Maar sinds een paar jaar heeft Otto zichzelf de missie gesteld om "online only" te worden. En ze gaan je dus uitsluitend online bedienen.

Enorme winkel met goede voorwaarden

En als online winkel bieden ze je dan ook geweldige voorwaarden. Naast de overzichtelijke en duidelijke winkel heb je er ook de bekende gemakken als achteraf betalen, het altijd kunnen ruilen van artikelen en twee weken bedenktijd als je het eenmaal in huis hebt. Vaak is de bezorging erg snel omdat ze erg veel zelf op voorraad hebben. En als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog eens het hele jaar door een flink aantal sale aanbiedingen.

Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!