Panama Jack - avontuurlijke schoenen

PanamaJack-avontuurlijkeschoenen

Ben jij iemand die op avontuur wil? Ontdek je het liefst elke dag iets nieuws in de natuur of in een grote stad? Ben je op zoek naar stevige schoenen die je voeten warm houden maar die tegelijkertijd trendy zijn? Dan is Panama Jack het merk voor jou! Met de schoenen en sandalen van Panama Jack kun je aangenaam door het leven wandelen en heb je het gevoel alles aan te kunnen. 

Nothing is far away

Als je de schoenen van Panama Jack aantrekt zitten ze meteen als gegoten en krijg je direct zin in de nieuwe dag en al de avonturen en uitdagingen die de dag met zich meebrengt. Het motto van Panama Jack is niet voor niets Nothing is far away. 

featuredimgpanamajackstampblogimage74jpg
featuredimgpanamajackblueblogimage75jpg
featuredimgpanamajacksteigerblogimage77jpg
featuredimgpanamajackgroenblogimage76jpg

Spaans Nappaleer

De schoenen worden in Spanje met de hand gemaakt van het beste Nappaleer. De schoenen zijn stevig en warm en zeker niet onbelangrijk ze zien er super leuk uit. De schoenen passen perfect bij een stoere look, zo kun je ze combineren met een skinny jeans en een leuke top voor vrouwen. Bij mannen staan de schoenen super in combinatie met een stoere jack. De schoenen zijn geschikt voor lange wandelingen in de natuur maar ook om een dag in de stad door te brengen. 

Betrokken bij de omgeving

De oprichter van Panama Jack, Antonio Vicente, hecht er veel waarde aan om betrokken te zijn bij de mensen die voor hem werken, betrokken te zijn bij de mensen die zijn schoenen dragen en betrokken te zijn bij behoud van de natuur. Zo wordt er bij de productie gebruik gemaakt van elektriciteit afkomstig van zonnepanelen. Naast het behoudt van het milieu probeert Antonio Vicente zijn medewerkers een beter leven te bieden. Dit doet hij niet alleen door goede arbeidsvoorwaarden te bieden maar er wordt ook rekening gehouden met de cultuur en gewoontes van de medewerkers die verspreid wonen over de hele wereld. Daarnaast wil hij een bijdrage leveren aan het verbinden van culturen buiten zijn bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn de sponsoring van Ruta BBVA en deelname aan Stichting Vicente Ferrer. Op deze manier biedt Panama Jack een actieve bijdrage om culturen te verbinden en mensen uit de armoede te halen. 

Met de schoenen van Panama Jack trek je eerlijk geproduceerde schoenen aan die ook nog eens als gegoten zitten en er super hip uitzien. Waar wacht je nog op? in de outlet sale hier op Aldoor kun je ze nu met hoge kortingen krijgen.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!