Pearl - alles voor drummers

Pearl-allesvoordrummers

Iedere drummer en waarschijnlijk ook veel andere muziekfans kennen het merk Pearl wel. Pearl is na de Tweede Wereldoorlog opgericht in Tokyo en is bekend om zijn percussieproducten. Alles wat je nodig hebt om te drummen, of je nou een amateur of een pro bent, heeft Pearl voor jou. Het merk heeft altijd al bekend willen staan om zijn producten van de hoogste kwaliteit, het beste geluid en wil de beste zijn in functionaliteit en duurzaamheid. En Pearl maakt zijn missie ook meer dan waard.

Geliefd bij top artiesten

Ik mag zelf dan wel geen held zijn in drummen maar als muziekliefhebber weet ik wel dat genoeg top artiesten een Pearl drumset in hun bezit hebben. Veel bekende drummers en onbekende drummers die deel uitmaken van de band van een bekende zanger of zangeres leven zich tijdens concerten helemaal uit op de geweldige drumsets van Pearl. Een aantal voorbeelden voor jou: Melvin Baldwin, zegt je misschien niets maar drumt bij niemand minder dan Justin Bieber, Joey Kramer van Aerosmith, Michael Reid die bij o.a. Rihanna en Demi Lovato drumt, Eric Singer die bij KISS en Alice Cooper heeft gedrumd en Chad Smith van de Red Hot Chili Peppers. Dit bewijst maar wat voor een goed merk Pearl wel niet is.

Alles maar dan ook echt alles

Koebel nodig? Of zoek je nog een hardwaretas met wielen, een drumkruk, een spanblok of zelfs een floortompoot-beugel wat dat dan ook mag zijn. Het productassortiment van Pearl is echt enorm en je hebt genoeg keuze. Als drummer kun je voor alles terecht bij Pearl en vind je gegarandeerd dat ene onderdeel dat je nodig hebt voor je drums of zelfs een complete drumset als je eindelijk je droom waar gaat maken, gaat leren drummen en je buren gaat irriteren met jouw nieuwe drumskills. Bekijk bij ons eens welke muziekinstrumenten van Pearl er op het moment in de aanbieding zijn! 

Bekijk
outlet
Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!