Piet Klerkx - unieke winkels en een eigen label

PietKlerkx-uniekewinkelseneeneigenlabel

Piet Klerkx is een Nederlandse specialist in woonmeubelen die zich vooral richt op wonen, slapen, design, keukens en sanitair. Heb je iets nodig voor in huis? dan heeft Piet Klerkx dit gegarandeerd in het assortiment zitten! De winkel heeft een brede collectie in woonaccessoires voor ieder budget. En onder eigen label verkopen ze prachtige meubels.

Breed assortiment van slapen tot keukens

De winkels hebben zo'n uitgebreid assortiment op het gebied van huishoudelijke apparatuur dat je bijna altijd slaagt. Ook garanderen de winkels de laagste prijsgarantie, en geven ze op elk product vijf jaar garantie. Bij Piet Klerkx vindt u ook altijd de nieuwste trends op het gebied van wonen, hebben ze een breed aanbod en zeer ruime keuze in stijlen en merken, een trendy en eigentijdse collectie met meubels en woonaccessoires voor iedereen in elk budget. De winkels van Piet Klerkx staan voor 100% tevredenheids-garantie dit wil zeggen dat alle producten voor dat ze naar de klant gaan nog een keer zorgvuldig worden gecontroleerd.

Makkelijk voor je deur afgeleverd

Als je verbouw- of verhuisplannen hebt, u bent uw interieur beu of u kunt eindelijk uw droom designmeubel kopen, twijfel dan niet en bezoek een van de winkels en maak vrijblijvend een afspraak om persoonlijk kleur- en interieuradvies te vragen. Het team van Piet Klerkx helpt u graag om advies te geven over de inrichting van uw huis. De winkels beschikken ook over een bezorgdienst. Deze medewerkers bezorgen de spullen graag bij u thuis en indien nodig monteren ze uw aankoop ook meteen. De online gekochte producten kunnen door u online gevolgd worden. En daarnaast kunt u ook zelf een bezorgdatum inplannen.
De exclusieve en aparte producten die Piet Klerkx verkoopt zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonwereld. De winkels nodigen uit om mensen te inspireren. De winkels willen je laten genieten van je vrije tijd en het woonleven te voelen. 

Bekijk
outlet
Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!