Platte TV Discounter - voor ieder budget

PlatteTVDiscounter-vooriederbudget

Het afgelopen decennia isde manier van televisie kijken drastisch veranderd. Herinner jij je de tijd nogvan de verandering, van de kleine beeldschermen met een televisiekast erachternaar de grotere schermen maar, nog steeds een enorme kast erachter? Dezeontwikkeling had invloed op je gehele woonkamer doordat de televisie een grotekast had moest er in ieder geval een grote kast komen om de televisie in teplaatsen want, zeg nou zelf wie wil tegen zo’n lelijke kast aankijken? Detelevisie overheerste iedere woonkamer.

Van grote kast naarplatte schermen

Gelukkig is dit verledentijd en zijn de beeldschermen nog in grote gegroeid maar zijn de kastenverdwenen en is je tv tegenwoordig maar enkele centimeters breed. Geen kastmeer achter je televisie hebben heeft nog meer voordelen het is mogelijk om hetbeeldscherm aan de muur te bevestigen voor een heuse thuisbioscoop. Hetvoordeel is dat de lompe kast dan ook uit je kamer kan en je voor een mooi enstijlvol meubel kunt kiezen.

Televisie kijken wanneerjij wilt!

Niet alleen het uiterlijkvan de televisie is veranderd ook de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Danheb ik het natuurlijk over de mogelijkheid om op te nemen op je televisie, jehebt geen videoband of DVD meer nodig. Terwijl ik dit schrijf is opnemeneigenlijk al achterhaald met de nieuwste smarttelevisies kun je namelijk gewoonvia internet programma’s terugkijken, of je favoriete series en films viabijvoorbeeld Netflix of Videoland kijken wanneer jij wilt.

Oké, veel verbetering enuitbreidingen in televisieland maar ik hoor je vragen, wat mag dit allemaalkosten? Er zijn vele merken die televisies aanbieden waar alles op en aan zit,voorbeelden zijn Sony, Samsung en Panasonic. Je hebt televisies van een paarhonderd euro tot aan vijftienhonderd euro. Dit zijn nogal bedragen om uit tegeven aan een televisie. Dit begrijpen ze bij Plattetvdiscounter ook. En daarombieden zij deze top televisies tegen hoge kortingen. Op deze manier kun jij diemooie platte televisie aanschaffen voor een fractie van de originele prijs. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!