Pme legend - jacks en jeans

Pmelegend-jacksenjeans

Ben jij iemand die altijd op zoek is naar avontuur en die zich comfortabel voelt buiten zijn comfortzone? Dan is PME Legend echt een merk voor jou! Het merk ontwerpt kleding voor mannen die geen uitdaging uit de weg gaan. De basis van het merk is te vinden bij de vliegeniers, de cargopiloten die alles aandurfden en die op het moment van instappen één werden met hun vliegtuig.

Avontuurlijke kleding

De cargopiloten die hoe slecht het weer ook was toch hun vracht op de juiste plaats af wilde leveren. Het enige wat ze zeker wisten van de vlucht die voor hen lag was dat deze niet volgens planning zou verlopen. Hoog boven het Andes gebergte, in Zuid-Amerika, had moeder natuur altijd een verrassing voor de piloten in petto en kon het weer in enkele seconden volledig omslaan. Op deze momenten, als alle zekerheid weg valt, moesten de piloten op hun kleding kunnen vertrouwen. Deze kleding wordt vandaag de dag geproduceerd door PME Legend. 

featuredimgpmelegendjeansblogimage93jpg
featuredimgpmelegendbuitenblogimage92jpg
featuredimgpmelegendvleugeljeansblogimage91png
featuredimgpmelegendvliegtuigjeansblogimage90jpg

Jacks voor piloten

Herken jij je in dit verhaal? Ga jij nooit een uitdaging uit de weg hoe bizar hij ook klinkt? Dan ben jij ook op zoek naar de stevige maar modieuze kleding van PME Legend, de kleding waar je altijd op kunt vertrouwen wat er ook gebeurt. PME Legend begon met een leren jack die gevoerd was met schapenwol om ervoor te zorgen dat de piloten warm bleven als de verwarming in hun vliegtuig weg zou vallen. Maar vandaag de dag heeft PME Legend een veel uitgebreider assortiment voor ieder weertype en iedere gelegenheid. Ook deze collecties zijn gemaakt met de gedachte dat je altijd op je outfit moet kunnen vertrouwen. 

Jeans die tegen een stootje kunnen

Ben jij op zoek naar stevige kleding die alles aan kan en waarmee jij vol vertrouwen alle avonturen die voor je liggen tegemoet treed? En ben jij tegelijk op zoek naar een stoere en trendy look, een look die uitstraalt ik kan de wereld aan? Dan ben je bij PME Legend aan het juiste adres. Als je deze kleding aantrekt kun jij de hele wereld aan! Dus waar wacht je op en klik snel verder en koop de nieuwste mode van PME Legend via Aldoor met korting en laat het avontuur beginnen.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!