Presents at home - leuke woon accessoires

Presentsathome-leukewoonaccessoires

Leef jij je ook helemaal uit op je huis? Wil jij thuiskomen in een gezellig warm huis waar je lekker kunt ontspannen? Deze sfeer kun je heel gemakkelijk in ieder huis creëren, de stijl van een huis en de verschillende kamers wordt veel meer bepaald door de accessoires dan door de meubels die erin staan. Het maakt dus niet uit in welk huis je zit of hoe je woont het gaat om de aankleding. Dit vinden ze bij Presents @ home ook. Daarom hebben ze hier verschillende merken bij elkaar gebracht die ervoor zorgen dat je huis er van binnen en van buiten fleurig en gezellig uitziet. 

Het merk gaat verder

De webwinkel is zo’n succes dat ze verder gaan dan alleen accessoires voor in je huis, inmiddels verkopen ze ook producten voor de aankleding van de buitenkant van je huis te krijgen en kun je nog veel meer accessoires en producten zoals fietstassen en luiertassen krijgen bij presentathome. De producten zijn leuk om voor jezelf te kopen maar ook super om cadeau te geven, een leuke luiertas voor een babyshower bijvoorbeeld.

Bij Presents @ home komen verschillende merken bij elkaar. Je ziet echter wel duidelijk dat de eigenaren van presentathome duidelijk voor bepaalde merken kiezen. Ben jij zo iemand die helemaal enthousiast wordt van allemaal hebbedingetjes. Kijk dan wel uit want het wordt moeilijk om je in te houden bij presentathome. Er zijn namelijk vele kleurrijke accessoire en gadgets die er zeer verleidelijk uitzien, durf jij het aan om een kijkje te nemen? 

Meer dan 7000 producten

Er zijn meer dan 7000 producten te krijgen op de website van Presents @ home van onder andere de merken Kitsch Kitchen, Rice, Blond Amsterdam en Petit Pan. Het wordt nu dus nog makkelijker om je favoriete merken in een moeite te kopen. Bij presentathome zitten ze niet stil en houden ze alle rages in Nederland goed in de gaten, een van deze rages is het merk loombands. Het merk loombands kan dan ook niet ontbreken in de collectie. Met de loombands kun je makkelijk en leuk creatief bezig zijn en heb je aan het eind van de middag leuke armbandjes en horlogebandjes geknutseld.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!