Roetgerink - in de winkel of online

Roetgerink-indewinkelofonline

Je kent het wel je hebt een feestje, een bruiloft, een kerstdiner of een gala. Je hebt er echt zin in en je weet zeker dat het super gezellig wordt maar, waar haal je die perfecte outfit vandaan !?! Iedere keer weer een uitdaging en je hebt echt geen zin om vijf of zes winkels af te gaan en één hele dag kwijt te zijn op zoek naar die perfecte outfit. 

Dit hoeft ook niet meer, bij Roetgerink vind je vele fashion merken onder één dak en op een oppervlakte van 6.500 m2 past heel veel kleding. Naast de vestiging is al deze kleding ook te vinden in de webshop van Roetgerink. Roetgerink stopt niet bij kleding, je kunt er je hele outfit shoppen inclusief schoenen en een mooie tas.

Op maat gemaakte kleding

Bij Roetgerink begrijpen ze dat je nieuwe outfit perfect moet zitten en dat een jasje dat net niet goed zit niet voldoet. Mocht je jasje of je broek net niet passen dan is dit geen probleem. Ze verstellen ze je kleding bij Roetgerink snel en vakkundig in het eigen atelier. De beleving wordt compleet gemaakt doordat je tussen het passen door, of als je wacht op je kleding die vermaakt wordt, kunt genieten van een heerlijk kopje koffie in de koffiecorner. Service zoals bij Roetgerink vind je niet snel meer tegenwoordig. Het doet er niet toe of je de kleding in een vestiging of online koopt, bij Roetgerink is het doel om iedere klant 100% tevreden te laten zijn met zijn of haar aankopen. 

Oneindig veel merken

De collectie van Roetgerink is er voor iedereen van baby tot volwassenen. Alle topmerken zijn vertegenwoordigt zoals Betty Barclay, Le Chic, NIKKIE, Replay en Gaastra. Bij Roetgerink worden meer dan tweehonderd merken onder één dak verkocht waardoor winkelen bij Roetgerink succes verzekerd is of je nu opzoek bent naar een kostuum of een nieuwe sportjack, het is er allemaal. 

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!