Designer Outlet Roosendaal - voorheen Rosada

DesignerOutletRoosendaal-voorheenRosada

McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal is dé perfecte plek om samen met je gezin, of gewoon even lekker alleen te shoppen. Met kortingen van altijd 30 – 70% kun je jouw garderobe voor fijne prijzen aanvullen met je favoriete merken.

Met meer dan 85 merken, waaronder Nike, Guess, Karl Lagerfeld, Adidas en Nikkie biedt Designer Outlet Roosendaal een ruim assortiment aan artikelen voor iedere stijl, iedere behoefte en ieder doeleind. Het personeel in de winkels van het centrum staat klaar om je te helpen en te adviseren tijdens jouw zoektocht naar het perfecte item.

De sfeer in Designer Outlet Roosendaal is meer dan gezellig door het karakteristieke uiterlijk van alle winkels en de fijne details zoals bankjes om uit te rusten, decoraties passend bij het seizoen en de sfeervolle eetgelegenheden. Zo kun je bij behoefte aan een heerlijke maaltijd of een kopje koffie genieten van de lekkernijen bij La Place, Trattoria Rosa of Mockamore.

Designer Outlet Roosendaal is gevestigd op slechts 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen en 20 minuten rijden van Breda. Het centrum is zeer goed bereikbaar en met 1600 parkeerplaatsen verdeeld over 3 terreinen hoef je je niet druk te maken over parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Met een bushalte op slechts 3 minuten loopafstand is Designer Outlet Roosendaal erg goed bereikbaar.

Klaar om je gezellige dagje uit bij Designer Outlet Roosendaal te plannen? Op designeroutletroosendaal.nl vind je alle actuele informatie over lopende aanbiedingen, (nieuwe) winkels enzovoort.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!