Schoenen Torfs - voorjaar en zomer trends

SchoenenTorfs-voorjaarenzomertrends

Schoenen Torfs is niet meer weg te denken uit de winkelstraten van meer dan 70 steden in Vlaanderen. Grootvader Karel Torfs begon dit familiebedrijf in 1948 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. En dat ze bij Torfs met hun tijd zijn meegegaan blijkt wel uit de verrassend eigentijdse collecties. Bij het zien van de lente/zomer collecties voor jong en oud, van diverse bekende merken, springen meteen een paar stijlen in het oog.

Creepers      

Dé trend van dit moment zijn wel de creepers. Comfortabele schoenen met de zo kenmerkende platform zool met ribbels. Uitgevoerd in bijzondere materialen en met verrassende details. Deze stoere schoen staat uitstekend onder een jeans, pantalon, rokje en jurk en kan voor een casual look met veel stijlen gecombineerd worden. Ze zijn er in ontelbare variaties voor mannen, vrouwen en kinderen.        

Monochroom

Voor een casual/sportieve look is er de Monochroom lijn. Comfortabele sneakers duidelijk geïnspireerd op de tennisschoen maar dan met een eigentijdse twist. Deze zijn vooral uitgevoerd in zomers wit maar ook in zwart, goud, beige, rood en roze en te koop in lage en half hoge modellen.    

Schoenen met een Strik   

Strikken en strikjes sieren uitbundig de zeer vrouwelijke ballerina's, pumps met lage, halfhoge en hoge hakken, sandalen, mocassins en zelfs de sneakers. Deze super vrouwelijke touch zag je ook veel in de jaren 40 en 50 en is weer helemaal terug van weggeweest. Lief en romantisch en dé hit voor bij een vrolijk rokje of een verleidelijke zomerjurk.        

Trendkleur: Metallic

De Metallic trend zorgt voor veel bling bling aan je voeten. Met al dat goud en zilver worden je schoenen echte eye-catchers en deze trend zie je terug bij alle metallic modellen voor baby's, kinderen en volwassenen. Sprankelend, schitterend, betoverend.

Espadrilles

Espadrilles met hun kenmerkende zool van touw en relaxte uitstraling zijn al jaren bij velen geliefde zomer/vakantie schoenen en ook deze zomer zijn ze er weer bij in diverse nieuwe, verrassende uitvoeringen. 

Bij Torfs stap je met plezier met beide voeten naar binnen. Het ruime aanbod, de hoogwaardige kwaliteit en de klantvriendelijke benadering zijn een vertrouwd gegeven voor de klanten. Met de lente en zomer in zicht is het weer volop genieten bij Schoenen Torfs. Laat de zon maar komen! bij Schoenen Torfs zijn ze er helemaal klaar voor.

Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!