Schulte Herenmode - kleding in alle maten

SchulteHerenmode-kledinginallematen

Het herenmode bedrijf Schulte is opgericht in 1927. Schulte is specialist op het gebied van grote maten voor herenkleding, maar verkoopt daarnaast ook normale herenkleding maten. In 2012 is het bedrijf dat gevestigd is in Hillegom online gekomen met hun webshop. Hierop kun je gemakkelijk de collectie bekijken of online de producten bestellen. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van herenkleding. Schulte herenmode verkoopt onder andere kostuums, trouwkostuums, colberts en pantalons. Deze producten zijn verkrijgbaar in zowel extra grote maten en in de normale maten.

Op maat gemaakte kleding

Als je een nieuw outfit koopt moet die perfect zitten, dit is iets wat ze bij Schulte herenmode goed begrijpen. Als je bijvoorbeeld een broek hebt gevonden alleen hij is net iets te lang dan is dat bij Schulte mode geen probleem. Ze maken dan de broek korter terwijl u zit te wachten. Ze hebben namelijk bij Schulte mode speciaal hiervoor een vakkundig eigen atelier. Als uw kleding opmaat wordt gemaakt kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een heerlijk kopje thee. Bij Schulte is doel om iedere klant honderd procent tevreden te laten zijn met zijn aankoop.

Merken die ze verkopen bij Schulte

Een paar merken die het bedrijf in het assortiment heeft zitten zijn Gaastra, Gant, Gentiluomo, Jacques Britt, John Miller, Ledub, McGregor, Olymp, State of Art, Tenson, Tommy Hilfiger, Vanguart, A fish named Fred, Aeronautica Militare, Fred Perry, Polo Ralph Lauren. Maar hiernaast zijn er nog vele andere merken. Bij Schulte herenmode worden er meer dan 100 merken verkocht. Van deze merken wordt er een breed assortiment artikelen aangeboden waaronder overhemden, colberts, pantalons, jeans, truien en vesten, kostuums, maatpakken en maatwerk overhemden, jassen en jacks, stropdassen, pyjama's, badjassen, ondergoed, sokken, petten, mutsen en sjaals. Alle producten hebben zowel een zomer collectie als een winter collectie. Bij Schulte herenmode bent u met succes verzekerd van de nieuwste mode en slaagt u altijd bij het kopen van de meest trendy kleding.

Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!