Sonos - voor muziekliefhebbers

Sonos-voormuziekliefhebbers

Je bent een echte muziekliefhebber en je hebt geen uren maar weken aan muziek liggen. Dat de muziekdragers zich snel ontwikkelen kan je niet ontgaan zijn. Een gedeelte van je collectie heb je op lp, een ander deel op cd, de digitale jukeboxen als itunes en Windows Media Player doen ook mee en vergeet vooral de mp3-spelers niet. Duizenden liedjes heb je, maar allemaal op verschillende dragers waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet en eigenlijk minder muziek luistert dan voorheen. Komt deze schets je bekend voor? vrees dan niet, Sonos heeft namelijk DE oplossing voor dit probleem.

Voor muziekliefhebbers, door muziekliefhebbers

Sonos is een merk dat is opgericht voor muziekliefhebbers en dat gemaakt wordt door muziekliefhebbers. Deze passie voor muziek is door het hele bedrijf terug te vinden. Er is één simpel doel; muziek van een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren. Sonos wil elk huis en elke kamer vullen met muziek en ervoor zorgen dat dit heel eenvoudig is af te spelen. Sonos blinkt uit in het combineren van hardware en software in één apparaat waardoor je niet hoeft te kiezen maar alles door elkaar kunt gebruiken. Het opzetten van muziek mag niet te veel moeite kosten en daarom wordt ook veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van de producten. Je hebt een eenvoudig pakket dat meteen werkt als je het aansluit. Met de gratis software updates blijft je apparaat te gebruiken voor alle nieuwe ontwikkelingen.

featuredimgsonosretrokastblogimage106jpg
featuredimgsonoskastblogimage105jpg
featuredimgsonosalleproductenblogimage108jpg
featuredimgsonoshuiskamerblogimage104jpg

Elke ruimte zijn eigen muziek

 Stof je oude platen en cd’s af en luister met gemak naar de favoriete muziek uit je jeugd via de muziektool van Sonos. Laat je kinderen tegelijkertijd via hun telefoons en tablets op hun eigen kamer naar hun favoriete muziek luisteren allemaal via het Sonos apparaat. Ben jij aan de grote schoonmaak bezig en wil je in alle kamers van het huis dezelfde muziek horen zodat je zo van de ene naar de andere kamer kan dweilen met Beyonce op de achtergrond? Ook dit kan met Sonos, je kunt kamers groeperen en daar wordt dan dezelfde muziek gespeeld en met een druk op de knop kun je een kamer weer verwijderen.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!