Spm for Sacha - de ideale combinatie

SpmforSacha-deidealecombinatie

Het is niet het probleem dat je te veel schoenen hebt maar, je kast is gewoon te klein! Natuurlijk hoe kun je té veel schoenen hebben? Ben jij dezelfde mening toegedaan en ga jij het liefst iedere week shoppen en hoort bij een nieuwe outfit ook altijd een paar nieuwe schoenen.

Dit is niet zo gek je wilt niet iedere dag dezelfde stijl dragen. Zeker in de lente en zomer zijn er vele opties. Is het die eerste lentedag dat de terrassen weer open zijn dan zijn een paar warme sneakers of leuke enkellaarsjes nog nodig onder een jeans en een jasje. Maar breekt het warmere weer echt aan dan wil je natuurlijk geen enkellaarsjes maar, die leuke nieuwe sandalen onder een luchtig zomerjurkje. Heb je een cocktail party dan zijn sexy pumps the way to go. Kortom iedere stijl heeft zijn eigen schoenen. 

Van top tot teen op je best

Herken jij je in bovengeschetst beeld? Wil jij er ook altijd van top tot teen op je best uitzien? Dan kun jij je hart ophalen bij de nieuwe collectie van SPM for Sasha. Twee schoenenliefhebbers hebben de handen ineengeslagen om een collectie trendy en fashionable schoenen op de markt te brengen. Sinds de eerste collectie van SPM for Sasha is de lijn een groot succes. 

Schoenen voor iedere gelegenheid

De collectie van SPM for Sasha heeft schoenen voor iedere gelegenheid, ballerina’s voor in de lente, enkellaarsjes en hoge laarzen voor in de winter en pumps voor naar dat ene feestje waar je de show gaat stelen. Welk model je ook zoekt bij SPM for Sasha hebben ze het model in een hippe en trendy uitvoering. 

Die nieuwe pumps kunnen er nog zo stijlvol uitzien onder je nieuwe jurkje, als de pump geen goede pasvorm heeft is er de kans dat jij aan het eind van de avond niet meer op je schoenen kunt staan en staat te lachen als een boer met kiespijn of zelfs op bloten voeten eindigt. Op dat moment doet dat leuke jurkje niets meer voor je. Dit is de grootste nachtmerrie van iedere vrouw. Ook dit beseffen ze zowel bij Sacha als bij SPM en dit zal je dan ook niet overkomen op hun schoenen. De perfecte pasvorm van de schoenen zorgt ervoor dat jij na een avondje dansen nog steeds niets van je voeten voelt en zo nog een paar uur door kunt. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!