Spyder - kleding voor een actieve leefstijl

Spyder-kledingvooreenactieveleefstijl

Skiën is enorm populair. Heel veel mensen reizen in de winter naar een van de bekende ski gebieden om tijdens hun vakantie deze populaire sport te beoefenen. Goede kleding is daarbij een vereiste, zeker als je de sport op professioneel niveau beoefend. Spyder is een wereldspeler op het gebied van geavanceerde skikleding.

Geboren uit noodzaak

Een beetje geboren uit noodzaak want vader David Jacobs vond de kleding die er te koop was voor zijn twee zoons, die regelmatig aan internationale skiwedstrijden meededen, niet op alle punten even efficiënt en besloot daarom zelf een lijn skikleding te ontwerpen en produceren. Dat werd een enorm succes. Zowel professionele skiërs als amateurs zijn razend enthousiast over de broeken, jacks, skipakken en onderkleding van dit populaire Amerikaanse merk.

Kleding voor een actieve leefstijl

Spyder is het merk voor mensen die houden van een actieve leefstijl. Mensen die de frisse buitenlucht in willen ademen en lekker sportief bezig willen zijn.  De skikleding van Spyder zorgt voor veel bewegingsvrijheid en een optimale temperatuur regulatie. De aerodynamische vormgeving en perfecte pasvorm van de modellen zorgen voor zo weinig mogelijk luchtweerstand. Zo krijg je de behendigheid van een spin en zoef je zonder problemen zelfs van de moeilijkste pistes af. De naam is afgeleid van een van de eerste broeken die strepen had die leken op spinnenpoten en op de naam van de supersnelle Ferrari Spyder.

Ook voor andere outdoor activiteiten

Snelheid en behendigheid, twee kwaliteiten die bij het skiën goed van pas komen. Een naam om te onthouden. En niet alleen voor skiërs. Bij Spyder vind je ook de perfecte kleding voor andere outdoor en indoor sporten en activiteiten als onder andere motor sporten, reizen, freeride, ski racing, yoga, fitness, watersporten en hardlopen. Voor mannen, vrouwen maar ook voor de kids vind je bij Spyder de perfecte outfit voor al je sportieve activiteiten. In trendy, modieuze modellen, mooie kleuren, met praktische en handige details en met een perfecte afwerking. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te genieten.

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!