Stokvis - fietsen met historie

Stokvis-fietsenmethistorie

Nederlanders zijn dol op fietsen niet alleen voor het plezier maar, vooral omdat het een eenvoudige manier van voort verplaatsen is. Nergens anders ter wereld leren kinderen zo jong fietsen als in Nederland. Vanaf heel jong al een driewieler en rond hun zesde fietsen kinderen vrolijk zelf rond.

Een lange traditie

Deze traditie van fietsen is niet zomaar aankomen waaien maar zit Nederlanders in het bloed al generaties lang is de fiets het populairste vervoersmiddel. Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Het is een populaire manier om je te verplaatsen het gaat namelijk vaak sneller dan met de auto of de benenwagen. 

Stokvis is een Nederlandse fietsenmerk dat er vanaf het begin bij was. Het bedrijf is in 1844 ontstaan en al snel is het bedrijf fietsen gaan produceren. Stokvis was heel snel een begrip in Rotterdam en omstreken en het duurde niet lang voor het bedrijf naamsbekendheid in heel Nederland had vervaardigd.

Het merk Stokvis is vandaag de dag onderdeel van Matrabike  Bij Matrabike houden ze de eeuwen oude traditie van Stokvis in leven en geven ze een hedendaags design aan de fietsen zonder het verleden te vergeten. De fietsen van Stokvis hebben een hoge kwaliteit en daarbij komt dat ze een stuk voordeliger zijn dan andere grote merken zoals Batavus en Gazelle een fiets voor volwassenen van Stokvis heb je al voor minder dan € 300,-.

Oneindig veel modellen

Stokvis is thuis in vele submarkten van fietsen het merk heeft fietsen die geschikt zijn voor in de stad zoals omafietsen, stadsfietsen en fietsen die geschikt zijn voor in de bossen zoals mountainbikes. Ook zijn er vouwfietsen waarmee je gemakkelijk tussen het fietsen door de trein kunt nemen. Zo kun je vanuit je huis naar het treinstation fietsen en van het andere treinstation naar je werk op één fiets. Naast de collectie voor volwassenen zijn er ook fietsen voor kinderen in verschillende leuke uitvoeringen waardoor jij voor je kind een leuke en stoere fiets aan kunt schaffen zodat hij of zij niet genoeg krijgt van het oefenen.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!